Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה כזה שמישהוא בא ממול ומוריד אותך לשולים, מצווה גדולה היא שברגע שחולפים אחד מול השני יש להשליך לפנים של הנהג האגרסיבי מכל הבא ליד באותו רגע.

שווארמה בלאפה עובד מעולה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתור חייל שמשרת לא חשוב איפה,אך בגיזרת הכביש הנ"ל ויוצא לי לשוטט לאורך ציר 90 בין צפון ים המלח (צומת הלידו) ועד לחוף צמח שבכנרת(!) נפלתי קורבן להכיר ציר זה יותר טוב משאני מכיר את אבא שלי...התופעה כאן מאד מוכרת והכביש הוכרז בזמנו כאחד מחמשת/שלושת הכבישים המסוכנים ביותר בארץ. כביש ללא תאורה בלילה,סימוני כביש חסרים ומטושטשים,מע[ה]מורות בכביש,עליות וירידות פתאומיות, שדות ראיה מוגבלים.סיבובים מפתיעים-דוגמת הסיבוב ה'מפורסם' עקב כמות התאונות שהתרחשו בו -ברוש הבקעה.

מאחל לכולם דרך צלחה ובטוחה.העיקר תחזרו הביתה בריאים ושלמים ואל תחפשו צדק.

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

ממעט שנותי כנהג ובמיוחד שהיתי בצבא, שנתיים רשיון כולי נהג חדש וזהיר, בדרך לבסיס נ"מ לכיוון רמון מכיוון דימונה נסעתי לבסיס, משאית שהציקה מהצד וכל פעם האיצה כדי שאני לא אעקוף אותה (אדיוט גמור) ומתנדנד בין 90-110 ללא כל אופציה שאני אעקוף אותו, וכשאני מאחוריו פשוט מאט כדי להציק, משום מה כנראה היה לו משעמם, לחצתי על הגז ויצאתי לעקיפה כאילו באיזה סרט אקשן, לקראת סוף העקיפה הבחור התחיל גם הוא להאיץ וממש שאני כבר במצב שאני רואה את הנהג מסתכל עליו והוא מחייך אלי, היתה ירידה בכביש שלא יכלתי לראות מה מגיע וממש שניה לאחר שסיימתי עקיפה וחזרתי לנתיב הימני, הגיע רכב מהכיוון הנגדי ופשוט "חתך". מה שאומר שעוד כמה שניות סביר להניח ש 5-10 שניות שהיתי עדיין בנתיב השמאלי, פשוט היתי מתנגש בו.

והכל בגלל נהג אדיוט על משאית שהחליט לבצע משחקים.

הסיבה שלא נשארתי מאחוריו הוא שהבחור האט ל 80 בכל פעם שהיתי מאחוריו, מנסה לעקוף ומאיץ איתי.

ימח שמו.

Opel Adam S 2017

פורסם

^^

תופעה מעצבנת, אך יותר אופיינית לרכבים פרטיים שעומדים להיעקף ע"י אוטובוסים/משאיות ולא להיפך. בהחלט נפלת על אידיוט.

עם אוטובוסים תיירותיים אין ממש סיבה לחשוש ממצב כזה, מאחר ורובם המוחלט מוגבלים כיום ל 100 קמ"ש (~110 בסקאלה). העירוניים מוגבלים ל 80.

פורסם

בכביש 90 (כשיורדים לים המלח מכביש 1), יש הרבה מאוד "נהגי קמיקזה".

למשל, כשנסענו שם,אני והמשפחה לפני חודש-חודשיים,נסענו 2 רכבים של משפחתי, על 80-85 (מהירות חוקית לגמרי).

פתאום,מהנתיב הנגדי (זה היה בכאילו פנייה) צצה יונדאי I30CW.

80+90=160 - זה בלתי אפשרי להישאר בחיים אחרי תאונה חזיתית ברכב פרטי ב-170 קמ"ש.

סטינו (המשפחה שלי) לשוליים (חול רך ).

הנהג המז**** הזה, אפילו לא עצר לעזור לנו לצאת מההלם.

אחרי בערך 2 דקות, עשינו פרסה,ופשוט ביצענו "מרדף" אחריו (זה טוב כשיש במשפחה 3 יסמ"ניקים :twisted:).

מה מסתבר? זה תושב בית חנינא, שנהג ברכב של המעסיק שלו.

עכשיו הוא קיבל תיק פלילי על חשד לנסיון פיגוע.

זה טוב כשיש קשרים במשטרה :-)

:twisted:
פורסם

גם היום בסביבות שבע וחצי בערב נסעתי בכביש חזרה הביתה. עזבו את זה שהכביש מלא סיבובים בקטע שבין צמח לבית שאן, מישהו החליט לעקוף בסיבוב והצליח לחזור לנתיב, אבל עדיין היה מאוד קרוב.

Skoda Octavia 2002 TDI Automatic

• תוכן חדש...