Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר התייעצות בפורום , הציעו לי לרכוש את הclarion cz500 .

אני בחופשה בארה"ב ולכן רכשתי אותו כבר פה ביותר זול .

ישלי כמה שאלות לפני שאני חוזר לארץ וזורק את אפשרות החזרה לפח .

האם מישהו יודע איך משנים את התדרים של הרדיו לתדרים של רדיו ישראלי ? (אם צריך)

האם אני צריך לקנות מתאם כלשהו או כבל כלשהו על מנת לחבר אותו בארץ להונדה סיויק 2001 ?

האם הוא מתאים מבחינת מתח חשמלי להונדה סיויק 2001 ?

כמה עולה להרכיב רדיו דיסק זה במוסך המתעסק באודיו ? והאם אפשר ועדיף להרכיב לבד (אם ישלי את הסבלנות והמיומנות)

תודה מראש ,,, :]

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

אם אתה לא בקיא בנושא אל תתקין לבד, התקנה תעלה לך 100+-

בקשר לכיול זה טיפה יקר ועולה מעל 300 שקל אם לא יותר. לפי דעתי סתם קנית את מהכשיר מח"ול.

A3

K04 Inside

פורסם

א' כאשר התייעצתי פה בפורום אמרו לי שכיול רדיו דיסק עושים דרך המכשיר עצמו ברוב המקרים וגם אם לא אז זה לא כזה יקר .

וב' רדיו האמת לא כל כך חשוב לי לא יצא לי כמעט לשמוע רדיו ...

חוץ מזה שהחיסכון אדיר , במקום לשלם 1000 שקל במקרה הטוב בשביל רדיו דיסק כזה שילמתי פה 110 דולר (תעשה את החישוב כפול 3.5 )

אבל חוץ מהרדיו אני צריך לרכוש איזה שהו מתאם מיוחד להונדה ? כי אמרו לי שלכל רכב יש את המתאם שלו .

תודה מראש על העזרה !

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

במכשירי אלפיין אפשרי לעשות את הכיול בעזרת כמה לחצים. בקשר לקרליון אני לא יודע, וניראה לי שצריך מעבדה לכיול.

אם הר"ד לא חשוב לך אז אין טעם לכייל. בקשר למתאם בהונדה 2001 אין צורך עד כמה שידוע לי. תתחדש :wink:

A3

K04 Inside

פורסם
לאחר התייעצות בפורום , הציעו לי לרכוש את הclarion cz500 .

אני בחופשה בארה"ב ולכן רכשתי אותו כבר פה ביותר זול .

ישלי כמה שאלות לפני שאני חוזר לארץ וזורק את אפשרות החזרה לפח .

האם מישהו יודע איך משנים את התדרים של הרדיו לתדרים של רדיו ישראלי ? (אם צריך)

האם אני צריך לקנות מתאם כלשהו או כבל כלשהו על מנת לחבר אותו בארץ להונדה סיויק 2001 ?

האם הוא מתאים מבחינת מתח חשמלי להונדה סיויק 2001 ?

כמה עולה להרכיב רדיו דיסק זה במוסך המתעסק באודיו ? והאם אפשר ועדיף להרכיב לבד (אם ישלי את הסבלנות והמיומנות)

תודה מראש ,,, :]

אכלתה אותה המחיר להעביר את התדרים לאירופאי עולה כמו עלות המכשיר שרכשתה שעלות המכשיר בארץ כולל אחריות רק850 שח

פורסם

בנוגע לרדיו אני כבר רגוע , קראתי המון פה בפורום על אנשים שרכשו את הרדיו דיסק הזה , ואפילו לא היו צריכים לכייל בעזרת כפתורים הרדיו דיסק עבד לבד בתדרים של הארץ (כמובן שהם רכשו בארה"ב) !

תודה על העזרה בכל מקרה ,

אם יש למישהו משהו להוסיף אני אשמח :]

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

לאחר שחזרתי לארץ , התקנתי את המערכת !

יש לציין שהמערכת עובדת מצוין והכל תקין , הרדיו קולט גם זוגיים וגם אי זוגיים ללא שום כיול !

ההתאמה לאייפון היא במאה אחוז , כלומר הוא מטעין את האייפון ויש גישה לכל הקטגוריות של השירים !

כמו כן הבלוטוס עובד וניתן לנצל פונקציות של שיחות שלא נענו וחיוג טלפון וגם חיוג קולי ועוד דרך הבלוטוס של המכשיר ,

רק נתקלתי בבעיה שהאייפון לא מתחבר לי אוטומטית למכשיר , עדיין לא ניסיתי לשחק בהגדרות של הר"ד ולראות אולי יש פונקציה כזאת , אולי מישהו נתקל ויודע מה פתרון הבעיה , אני אשמח לתשובה :]

תודה רבה מראש :]

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

בטח שהוא יעבוד בארץ... כל האנשים שקונים אותו פה מה כל יבואן צריך להעביר את התדרים לישראל... קצת מחשבה

יש לי גם את הרדיו דיסק הזה ואני מאוד מרוצה ממנו... תתחדש גבר

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

• תוכן חדש...