Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למחשב I5 שברשותי לוקח כ 50 שניות מרגע לחיצה על כפתור ההדלקה ועד הרגע שבו מופיעה הסיסמא. חבר לעבודה שברשותו מחשב I3 טוען שאצלו לוקח למחשב לעלות כ 5 עד 10 שניות.

האם כצעקתה?

אז כמה זמן אמור לקחת למחשב לעלייה כנ"ל?

פורסם
למחשב I5 שברשותי לוקח כ 50 שניות מרגע לחיצה על כפתור ההדלקה ועד הרגע שבו מופיעה הסיסמא. חבר לעבודה שברשותו מחשב I3 טוען שאצלו לוקח למחשב לעלות כ 5 עד 10 שניות.

האם כצעקתה?

אז כמה זמן אמור לקחת למחשב לעלייה כנ"ל?

תלוי מה אתה מעלה בהתחלה

תריץ msconfig תבטל את כל השיט שאתה לא צריך ותראה אם זה משתפר

חוץ מזה אם זה נייח לדעתי זה שטויות גם ככה לא מכבים ומגדירים סליפ לחיסכון בחשמל

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

שלי דל, השני שעולה כביכול מהר הוא פאקרד-בל.

למה כתבתי עולה כביכול מהר, מכיון שכנראה בעל המחשב "שכח" לציין שהוא מעלה את המחשב ממצב שינה ולא ממצב של כיבוי מלא.

ועדיין לא קבלתי תשובה, כמה זמן אמור בממוצע לקחת למחשב להדלק ממצב של כיבוי מלא ועד לרגע הופעת חלון הסיסמא.

פורסם

כמה עולה חליפה ליתום ?

מסך הכניסה בדל מגיע יחסית מהר.

כל מחשב יעלה אחרת בהתאם לתוכנות שהותקנו עליו עד הפרשים של מאות אחוזים אחד מהשני.

יש תוכנה

http://www.soluto.com/

שאפשר להתקין ולשחק עם מה יעלה ומה לא, הצלחתי לקצר איתה זמני עליה ב 50% במקרים של מחשבים עמוסים בשטויות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

זאת תשובה מתחכמת.

כל השאלה שלי התחילה בגלל ההפרש המשמעותי בזמנים, יש פער רציני בין 5 שניות ל 50 שניות.

מהתשובה של ALON החכמתי והבנתי שההבדל בזמנים נובע מזה שאני עולה ממצב של כיבוי מלא בעוד בעל הפקרד-בל עולה ממצב של שינה. אם כך אני יכול שאצלי העליה ממצב של שינה היא כערף עין, איך שאני פותח את המכסה כבר נשמעת מנגינת הפתיחה ונפתח החלון של הסיסמא.

פורסם

DrorZi

האם בניגוד לכללי הפורום, אני צריך לצטט הודעות שמעלי, מכיון שכל פעם אתה עורך ומשנה את תגובתיך כך שתגובתיי מקבלות אספקט שונה.

יש הבדל בין תיקון שגיאות כתיב ולבין הוספת מלל נוסף.

פורסם

לא לשכוח שכל ביוס עולה במהירות אחרת בלי קשר למעבד או למערכת הפעלה

כך שזה גם זמן שצריך לקחת בחשבון שמודדים מיאוץ הדלקה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יכולות להיות כמה סיבות להבדלים גדולים במהירות:

1. כמו שאמרו כבר, כיבוי לעומת שינה.

2. מחשב מיושן לעומת חדיש.

3. מחשב מלא בסרגלי כלים, ווירוסים, ושאר תוכנות מיותרות.

4. דיסק מפוצל (fragmented) במידה רבה.

5. מחשב בעל מעט זיכרון (פחות מ-1GB, בד"כ רק במחשבים ישנים).

דני

פורסם

באמת תודה לכל העונים.

אך השאלה שנשאלה היא לא למה המחשב הזה עולה אחרי שעתיים והוא אחרי שנייה ורבע.

או מה לעשות כדי לזרז את עליית המחשב.

אלה כמה זמן בממוצע לוקח למחשב ווידוס 7 לעלות על מחשב I5 ממצב מכובה (לא שינה) ועד לרגע הופעת חלון הסיסמא?

אני לא מצופה לתשובה מדוייקת, אך בכל זאת הערכה אפשר לתת.

ז"א שמי שיש לו מחשב I5 שיעריך בערך פלוס מינוס כמה זמן לוקח למחשב שלו לעלות.

• תוכן חדש...