Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1600 אוטומט שנת 2002 סיגנו

משום מה במוסך המורשה שאני מטפל בו באופן קבוע אני כל הזמן יוצא עם תחושה שמנסים לדפוק אותי, בפעם האחרונה ניסו להלביש עליי בוסטר בלם ב2500 ש"ח כשהתקלה תוקנה בסופו של דבר ע"י החלפת שסתום של 200 שקל

מחפש המלצות באזור הדרום\מרכז - יתקבלו בברכה.

על הדרך אני אסביר גם מה הבעיה נכון להיום.

בפעם האחרונה שעשיתי טיפול ברכב הוחלפו כל הנוזלים, בלמים מאחור פילטרים ופלאגים. (לפני 7000 ק"מ בערך במוסך מורשה סיאט כמובן)

מאז הרכב צורך דלק בכמויות מטורפות....אני מגיע לממוצע של 1:7 בנסיעה משולבת רגועה (אין לי רגל כבדה על הגז ואני נוסע 90-100 בבינעירוני)

בנסיעה אגרסיבית עירונית הגעתי גם לממוצע של 1:5.5-1:6 (מדוד בין תדלוקים, לא לפי מחשב רכב) שנראה לי מנותק מכל היגיון בריא ברכב 1600 אוטומטי

ולעיתים נשמע מהמנוע כאילו הוא מגמגם מעט ויש פיצוצים קטנים בלחיצה חזקה על דוושת הדלק בהילוך סרק לעיתים רחוקות מאוד.

עצות? רעיונות?

פורסם

מוסך מומלץ זה מוסך רון, תעשה פה חיפוש.

אני בטוח שלא תתאכזב מהשירות.

אחד המוסכים הבאמת אמינים, מנסיון שלי ושל עוד הרבה אנשים פה.

172

פורסם

מצטרף להמלצה על חבר הפורום רון,

אני אישית עדיין לא ביקרתי אצלו (שלא נזדקק גם) אבל תדפדף קצת בפורום ותבין - מקצוען אמיתי ולפעמים פותר כאן בעיות דרך הפורום.

• תוכן חדש...