Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום - 10/9/2011 התחלתי למלא אוויר בתחנה הנ"ל, ומהתחלה הקריא הראשונית (17) נראתה לי מוזר (הגלגל ממש לא היה על הברזלים)

גלגל אחד ניפחתי ל-32(כך חשבתי) בגלגל השני הפסקתי על 29...(כן אני יודע לא מומלץ, אבל משהו נראה לי ממש מוזר בעד כמה שהגלגל תנפח).

נסעתי לתחנה אחרת ליד וניסיתי שוב...

32 של "דלק" זוהה כ-52(!)

29 כ-40.

למי בכלל מדווחים על דברים כאלה? זו הרי סכנת נפשות.

פורסם
בגלל שכל שניה מישהו משנה את הכמות אוויר שהמשאבה אמורה להכניס היא יוצאת מהכיול שלה, ידוע שבתחנות דלק זה לא מדויק בכלל.

יש לא מדויק, ויש מסוכן. רוב עם ישראל לא הולך לפנצ'ריה למלא וגם לא מחזיק קומפרסור בבית. אם מישהו ימלא שם ואח"כ יתפוצצו לו צמיגים באמצע כביש החוף, מי אחראי?

יש בכלל פיקוח על הדברים האלה?

א.ד.

פורסם

יוני אני לא בטוח שהמשאבה יוצאת מכיול,הרי המתכננים שלה לא בנו אותה לרכב ספציפי,היא אמורה לעבוד עם מגוון לחצים.אני בודק לחצים כבר כמה שנים בתחנה קבועה ולא היו שום הפתעות ובעיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אני ממליץ על מכשיר מדידה ברכב, מומלץ למלא אוויר בתחנה שכבר בדקת מס' פעמים שיש התאמה (-+ 1 PSI) בין מכשיר המדידה למכשיר המילוי.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

הפתרון הוא פשוט: רוכשים מדיד "עט" פשוט ואמין: עולה כמה שקלים, קל לשאת אותו ולהשתמש בו והוא נותן רמת דיוק סבירה ולא יוצא מכיול כל שני וחמישי ממכות קטנות. בעזרת המדיד הזה אפשר למדוד אויר עוד כשהצמיגים קרים, להוציא אויר מצמיגים חמים שניפחנו אותם יותר מ וגם אפשר לוודא שהמשאבה לא מזייפת, לפחות על צמיג אחד (ואני מקפיד לבדוק על כולם) וגם לבצע תיקונים אם היא לא מדייקת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
נכון, מד-לחץ אוויר פשוט, אלו שבצורת עט אמינים וטובים, עולה כ-12 ש"ח.

חובה בכל רכב.

מאיפה אפשר לקנות את זה?

פורסם

http://www.alexsander.co.il/cat.aspx?cat_id=1100

אך גם בחנויות לאיבזרים צריך להיות,כניראה גם באוטו דיפו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המדידים שהצגת (שעונים) מדויקים יותר, אבל נוטים לצאת מכיול ממכות קלות. לדעתי האישית עדיף "עט."

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
מאיפה אפשר לקנות את זה?

היי.

את שלי קניתי בל.כ באילניה, יש גם חנות כזאת בצריפין.

ניתן למצוא את זה גם בחנויות אספקה טכנית.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...