Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברשותי רכב (מהעבודה) מסוג מאזדה BT-50 וברכב יש מערכת מובנת עכשיו במערכת המקורית אין יציאות של RCA.

הבנתי שיש אפשרות לפתוח יציאה ל RCA ואז לחבר מגבר וזוג קומפוננטים אני יודע בתכלס איך עובדת המערכת כול הקטע שהעין אלקטרונית קוראת את הפורמט וכו'. השאלה היא איך אני פותח יציאה האם הברירה היחידה שלי היא לפרק את המערכת לגורמים

על מנת לדעת איזה חוטים מתחברים לעינית או שיש פטנט קל יותר.

תודה רבה מראש לעוזרים

פורסם

אשמח אם תפרט טיפה יותר מזה מנחת איך הוא מתחבר ומה בעצם תפקידו איך הוא פותח לי יציאת RCA

אני לא רוצה להשקיע המון ברכב הפרטי שלי השקעתי זה רכב עבודה קיבלתי מחבר זוג קומפוננטים איכותיים

עם מגבר אני רוצה להנות קצת יותר פשוט מהמוזיקה.

פורסם
אשמח אם תפרט טיפה יותר מזה מנחת איך הוא מתחבר ומה בעצם תפקידו איך הוא פותח לי יציאת RCA

האם נכנסת ל FAQ שבעמוד הראשי בפורום?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בוקר טוב

מנחת של 150-200 ש"ח עושה עבודה טובה עד מאוד

עבודה שמאפשרת לך להרכיב הגברה חיצונית ולשמוע ולהנות מסאונד בריא יותר ברכב

התעסקות כירורגית עם המכשיר המקורי מיותרת ועלולה לגרום לנזק עשרות מונים ממחיר של מנחת

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...