Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים

רציתי בבקשה לשמוע את דעתכם בנושא רכישת רכב חדש

אני מתלבט בין הונדה סיוויק החדשה דגם 5 דלתות שנת 2011 דגם הקומפורט לבין מזדה 3 החדשה שנת 2011 דגם הקומפורט

מעניין אותי לשמוע את דעתכם מנסיון אישי או מידע אישי מה עדיף מבחינת טיב הרכב, האמינות, הנוחות שוק הרכב, ההנאה מנסיעה ברכב וכו'

ההונדה יקרה ב-18000 שקל מהמזדה אבל אפשר לקבל הנחה יפה בהונדה השאלה היא גם אם שווה להוסיף יותר כסף ולקנות את ההונדה שזה רכב מיוחד ויפה לעומת המזדה שהוא רכב גם יפה אבל רואים אותו בכל פינה

תודה רבה

פורסם

אם אתה אכן מדבר על הדגמים הנוכחיים שבשוק אז ככה.

ההונדה אכן יקרה יותר ב18000 שקל..

אבל זה פשוט כי ההונדה סיויק בדגם הספיצפי הזה מגיעה כמו שאתה בטח יודע עם מנוע ויטק

1.8 ליטר..

שהוא חזק ב30כח סוס מהמנוע של המזדה שהוא 1.6..

ללא ספק אחרי נהיגה על שניהם שניהם רכבים מעולים אמינים וכימיים לנהיגה..

אבל ההונדה מגיבה לדוושה הרבה יותר מהר ובעוצמהה.

מאיצה מהר יותר בקצת יותר מ2 שניות למאה מאשר המזדה..

יש סיבה למה הונדה עולה יותר.

והיא מוצדקת.

פורסם

אני ממליץ בחום על ההונדה, גם אבא שלי עבר את אותה התלבטות ובחר בהונדה והוא מרוצה מאוד.

את פער המחירים בינהם אתה לאט לאט תחזיר בהבדלי צריכת הדלק......ההונדה משמעותית יותר חסכונית מהמאזדה, והיא גם הרבה יותר זריזה מהמאזדה, וגם הרבה יותר מרווחת ונעימה מבפנים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני ממליץ בחום על ההונדה, גם אבא שלי עבר את אותה התלבטות ובחר בהונדה והוא מרוצה מאוד.

את פער המחירים בינהם אתה לאט לאט תחזיר בהבדלי צריכת הדלק......ההונדה משמעותית יותר חסכונית מהמאזדה, והיא גם הרבה יותר זריזה מהמאזדה, וגם הרבה יותר מרווחת ונעימה מבפנים.

היא גם הרבה יותר סחירה בשוק המשומשות ושומרת על מחירה הרבה יותר טוב מהמאזדה 3.

ייתרון נוסף הוא שהיא הרבה פחות המונית מה-3, לדעתי זה ייתרון גדול.

אגב, באזור המחיר של ההונדה יש כיום מבצע של אודי A3 1.2T בכ- 140K ש"ח.

לדעתי חבילה משתלמת יותר מההונדה אך ככל הנראה הרכב יאבד הרבה יותר ממחירו בשוק המשומשות וגם הסחירות תהיה פחות טובה.

הייתי הולך לבדוק את הפורד עם מנוע 1.6T בדגם המאובזר ביותר, לדעתי הרבה יותר אטרקטיבית מההונדה.

פורסם

אם המחיר קרוב, אני ממליץ על ההונדה. הרכב מהיר מאוד, והרבה יותר מרווח מהמאזדה.

כמו כן - מעוצב יותר טוב ופחות "ליסינגי".

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ב-135 אלף שקלים אתה יכול לקנות את המאזדה עם מנוע 2 ליטר ואיבזור מקיר לקיר, רצוי בדגם ההאצ'בק הנאה הרבה יותר אבל גם הסדאן נראה טוב. מול הגירסה הזאת ההונדה מחווירה מכל הבחינות כולל ביצועים.

למרות זאת אני יותר מתחבר להמלצת על הפוקוס שהוצעו פה, נשמע שהיא בהחלט מציעה חבילה אטרקטיבית.

גם יונדאי I35 מאוד מרווחת ומאובזרת לא רע בכלל.

בהצלחה.

פורסם

אני ממליץ על מאזדה 3 החדשה מנוע 2000 רכב שאין דברים כאלה לנו יש אותה אחלה רכב נגיעה בגז ואתה במטוס!!!

ועכשיו מאזדה עשתה מבצע על כל הדגמים עם הנחות יפות שלא היו נהוגות בעבר הנחה בסביבות ה-6000 אלף ש"ח!!!!!

פורסם

הסיבה שלא לקחתי את המזדה 3 בסופו של דבר היא בגלל שמזדה לא נתנה לי הנחה עבור הרכב שרציתי ובהונדה היה מבצע לארגון חבר שבו קיבלתי את הרכב בהנחה של 11000 ש"ח ועוד קיבלתי ביטוח חובה במתנה ששוויו 1500 ש"ח סך הכל קיבלתי הנחה של 12500 ש"ח שתסכימו איתי שזה פצצה מה עוד שהונדה זה הונדה והיא גם יותר חסכונית בדלק ממזדה 3

פורסם

ואל תשכח שבעוד שנה, אם לדוגמא תחליט למכור, באותו סכום תוכל עדין לקנות מזדה 3 חדשה :-P (אין על הונדה ביד2)

תתחדש, עשית את הבחירה הנכונה ללא ספק.

• תוכן חדש...