Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואולי התגובה המסודרת, החד משמעית והנכונה היא של שירותי רכב או של איתמר, או של קובי ?

הדבר היחיד שהבנתי הוא שאני לא לוקח סיכון והצמיגים הקדמיים יוחלפו, ביום מן הימים בצמיגים חדשים ללא הצלבות.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מצטער שאני מתעלק על השרשור.

יש לי רבעיית T1R,בת שלושה חודשים וכמו שחן אמר,הצד החיצוני בזוג הקדמי שחוק מאוד בגלל נהיגה אגרסיבית.האחוריים כמו חדשים אגב.

מה אני אמור לעשות?האם עדיף קודם כל לבצע החלפה קדימה-אחורה(ללא הצלבה),ואחרי עוד 15K שכל הצמיגים באותו המצב(שחיקה בכתף החיצונית)לבצע הצלבה על ידי העברת הצמיגים מחישוק לחישוק?

חן האם זה הדבר הנכון לעשות במצב כמו שלי? תודה.

פורסם
ואולי התגובה המסודרת, החד משמעית והנכונה היא של שירותי רכב או של איתמר, או של קובי ?

הדבר היחיד שהבנתי הוא שאני לא לוקח סיכון והצמיגים הקדמיים יוחלפו, ביום מן הימים בצמיגים חדשים ללא הצלבות.

רוב הדברים שנכתבו היו נכונים גם ככה, המשתמש חן ג. רק עשה קצת סדר.

ואם עדיין לא ברור,

לא הופכים כיוון סיבוב של צמיגים (סימטריים או אסימטריים),

לא מצליבים צמיגים אסימטריים - ימני ישאר ימני; שמאלי ישאר שמאלי,

בהצלבה של צמיגים סימטריים - כיוון הסיבוב של הצמיג יישמר ומטבע הדברים הדופן החיצונית הופכת לדופן הפנימית ולהפך.

פורסם

אני אשאל בימים הקרובים שוב את המהנדס שאיתו בדקתי את הנושא ואקווה לקבל תשובה חד משמעית(מבחינתי מה שהוא אומר זה הנכון אבל אני יבדוק שוב).

קובי

• תוכן חדש...