Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באגי חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,אני וחבר שלי מתכננים לבנות באגי חיפושית, אז ככה -לחבר שלי יש חיפושית ישנה במצב טוב ,ככה שאני רוצה לפרק לה את כל החלקים הלא נחוצים על מנת להוריד במשקל, להתקין לה כלוב התהפכות, צמיגי שטח, בולמים ,קפיצים, ומתלים חדשים.

הבעיות שלי הם כאלה:

1)אין לי מושג אין להחליף את הבולמים והמתלים האם אפשרי לעשות את זה לבד ?

2)האם אפשרי להתקין צמיגי שטח על החיפושית מבלי בעיות ?

3)על איזה צמיגי שטח אתם ממליצים?

4)המנוע של החיפושית יסחוב?

תודה רבה לעוזרים:wink:

פורסם

שים מנוע סובארו ותמכור לי את המנוע של החיפושית הכי טוב.

חבל לשחוט את החיפושית תמכור אותה ותקנה גרוטאה גם ככה אתה שוחט אותה...

ניתן לשים צמיגי שטח בגאנט חיפושית.

אם זה נפח 1200 תשכח מזה הוא חלש בבאגי שמים מ1300 ומעלה ויש כאלה ששמים מנוע סובארו יותר חזק.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...