Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי כדאי לפתוח שרשור של מכירת /קניית כלי עבודה לרכבי אספנות ???

דווקא יש כלי עבודה מסויימים לרכבים ספציפיים ושיש אנשים שאין להם צורך בהם וחדשים עולים הון ככה שזה יכול לעזור הרבה וישנם מכשירים שכבר קשים להשגה יחסית (בארץ)

פורסם

כבר מגיל 10 אני מכוון מנועים עם שעון וקום.

ויש לי את אותו השעון שאבי ז"ל קנה לפני 50 שנה... הכיוון צריך להיות בין 42 ל 46 אינץ' כספית בגובה פני הים.

יש להוסיף או לגרוע לפי הגובה הפיזי כיוון שהלחץ ברומטרי משתנה לפי הגובה.

בגדול אתה שואף לכוון למקסימום יניקה.

ניתן גם לכוון הצתה אבל כאן צריך להוריד מעט מהמקסימום שמתקבל ולאחר קצת את ההצתה אחרת המנוע מצלצל.

ברכב אני מחבר לצינור בוסטר של מגבר המעצור אם קיים מגבר ולפני שסתום אל חוזר אם קיים שסתום אל חוזר.

אם המחוג רוטט והכיוון לא עוזר סימן שיש תקלה או בצינור הוקום או באחד השסתומים או במקרה רע בבוכנה חלשה.

מכשיר פשוט ונהדר לכיוון מנועים ישנים.

חפש באינטרנט בודאי תמצא אתר שמסביר ביסודיות את התורה.

שלמה דן גדרון

פורסם

רן, אל תאמין לשעונים האלו :-) .

אין כמו "לחוש" את הקרבורטורים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
כבר מגיל 10 אני מכוון מנועים עם שעון וקום.

ויש לי את אותו השעון שאבי ז"ל קנה לפני 50 שנה... הכיוון צריך להיות בין 42 ל 46 אינץ' כספית בגובה פני הים.

יש להוסיף או לגרוע לפי הגובה הפיזי כיוון שהלחץ ברומטרי משתנה לפי הגובה.

בגדול אתה שואף לכוון למקסימום יניקה.

ניתן גם לכוון הצתה אבל כאן צריך להוריד מעט מהמקסימום שמתקבל ולאחר קצת את ההצתה אחרת המנוע מצלצל.

ברכב אני מחבר לצינור בוסטר של מגבר המעצור אם קיים מגבר ולפני שסתום אל חוזר אם קיים שסתום אל חוזר.

אם המחוג רוטט והכיוון לא עוזר סימן שיש תקלה או בצינור הוקום או באחד השסתומים או במקרה רע בבוכנה חלשה.

מכשיר פשוט ונהדר לכיוון מנועים ישנים.

חפש באינטרנט בודאי תמצא אתר שמסביר ביסודיות את התורה.

תיקון קטן במנועים מרובי לועות כל צלינדר לוע השעון תמיד רוטט בשל סגירה ופתיחה של השסתומים.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תוכן חדש...