Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפוש אחרי הכיוון המושלם לאופנוע, הגעתי לאתר יפני שמראה

ביצוע אובראול לבימר הסיום היה כיוון שסתומים מושלם כיוון הצתה

עם אקדח הצתה וכיוון קרבורטור עם מכשיר וואקום,

הצליל מהמנוע היה מדהים, האם יש למישהו את המכשיר הנ"ל,

והאם יכול להסביר איך משתמשים איתו?

התמונה שלו מצורפת בקישור: תודה רן

http://www.motorworks.co.uk/vlive/Shop/Parts.php?T=5&NU=15&M=20&Ct=ZA&SbCt=BA_15_20_ZA_15

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אז ככה

דבר ראשון לאחר כל הכיוונים הרגילים הצתה ושסתומים

מחברים שעון או שעוני ואקום לכול קרבורטור ניתן לחבר לחיבור של ואקום קידום הצתה או חיבור יעודי או חיבור מותאם ללוע

חשוב מאוד לכוון את ההצתה מדוייק ככל האפשר.

בשלב זה מכוונים כל צלינדר לחוד או זוג זוג על ידי כיוון הפרפר, כל היניקות צריכות להיות גבוהוה ככל שניתן וזהות.

לגבי מיכשור אתה יכול להיכנס לחברות שמתעסקות עים פנאומטיקה כמו "בקרה" לדוגמה אני קניתי שם 4 שעוני ואקום פשוטים וזהים

עלו 50 שקל כל ה4.

אתה מוזמן ליצור קשר לשאלות נוספות או עזרה.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
יש לי מכשיר כזה מוכן להשאיל רק צריך לבדוק קודם אם תקין.העקרון שמכונים נכון כל הקרבורטורים(שנים שלושה או ארבעה)גובה עמודי הכספית זהה .

תודה, אשמח עם תבדוק אם הוא תקין ואהיה בקשר.

דורון תודה גם לך, אשמח לפרטים על החנות יהיה נהדר לקנות 2 כאלה

יש לי קרב' לכל צילנדר אז אם הבנתי נכון צריך רק 2...

פורסם
מנסיון שלי עם שעוני ואקום,אם יש בכלל קריאה המחט לא יציבה,רוטטת,וקשה לכוון.עמוד הכספית יציב וניתן לכוון לדיוק מקסימלי.

אתה צודק שכחתי לכן יש גם את האפשרות להתקין על הקו צמצם שגם אותו ניתן לרכוש בבקרה.

רן יש חנות בירושלים לא זוכר את הכתובת תכניס בגוגל בקרה.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
אתה צודק שכחתי לכן יש גם את האפשרות להתקין על הקו צמצם שגם אותו ניתן לרכוש בבקרה.

רן יש חנות בירושלים לא זוכר את הכתובת תכניס בגוגל בקרה.

מה שצריך זה שעון עם מנגנון Pre damped בכל מקרה עדיף מכשיר כספית

פורסם
רנצ'וק

יש לאמיר מרמזור מכשיר כזה

ראיתי את זה אצלו

אבדוק הבעייה שאני אצטרך לקחת ממנו לכמה זמן ואני לא בטוח שזה אפשרי...

מי יודע להיכן בקרבורטור צריך להכניס את הצינור, ובאיזה סל"ד הבדיקה. וכיצד לנווט בין

כניסת הדלק לכניסת האויר?

בקיצור הסבר למתחילים מא-ת...תודה-רן

פורסם

רנצ'וק עיניים , יוצא לי לכוון אופנוע כמו שלך פעם ביום (כולם אותו הדבר עוד מהתקופה שהיו להם גלגלי במבוק) . אם תרצה הדרכה או עזרה , תתקשר אלי .

אחיך הירושלמי !

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תוכן חדש...