Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לא אציין כרגע שמות.

הותקנו אצלי בבית 3 מזגנים ע"י טכנאי שקיבלנו בהמלצה.

כעבור כשבועיים שבהם הפעלנו את המזגן למספר דקות בלבד, הפעלנו אותו לערב שלם.

כעבור מספר שעות מהמזגן התחילו לנול מים על הקיר(מהמזגן עצמו שבתוך הבית).

קראנו לטכנאי שרק רצה להוכיח שיש בעיה בתשתית הקיימת ולהתחיל לשבור רצפה, לאחר שיחה ארוכה איתו השסכים לבדוק את ההתקנה שלו, שפך מספר ליטרים של מים ישירות לצינור ופלא כל המים עברו דרך הצינור ויצאו החוצה, וגילה שלא נתן זווית לזינור מהמזגן לכן המים נאספים באמבטיה של המזגן ונשפכים על הקיר.

קדח שוב בקיר נתן זווית לצינור.

כעבור כשבועיים שוב התחילה נזילה, כאשר המזגן מופעל זמן זמן מתחילים לנזול מים, אם אני מכבה אותו ל כ 30 דקות ואז מדליק שוב מספר שעות עובד טוב.

התקשתי לטכנאי זו הפעם השניה בלבד!

התחיל להביא שוב תירוצים שצריך לשבור רצפה, קיר לא יודע מה עוד, ושהוא לא מוכן לבוא אלינו כל יומיים

הסברתי לו שאנחנו רוצים שהמזגן יעבוד ולא מעבר הוא שוב התחיל עם הצעקות על לשבור ולהעביר צינור חדש ושוב ושוב אומר שלא מוכן לבוא כל יומיים.

מה ניתן לעשות?

זה מתחיל להמאס הוא מדבר איתך גם בטלפון וגם בפנים בצעקות ובתוקפנות.

מה ניתן לעשות כנגדו אני סך הכל מעוניין בשירות ושהכל יעבוד.

הוא מתנהג כאילו בכלל עושה לנו טובה שבא ורק מחפש עךל מה לעשות עוד כסף, תודה

פורסם

אני מבין שפרטי אבל גם הפרטיים (לפחות חלקם) מוסמכים ע"י יבואנים מסויימים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הטכנאי לא מוסמך מטעם שום יבואן.

היה אצלי דיברנו, לא רצה לעשות שום שינויים אלא אם כן בתשלום להעביר תשתית חדשה.

הסברתי לו יפה שאזמין טכנאי שירות מטעם האחריות והם יכתבו דו"ח מצב, יתקנו ואגיש תביעה בתביעות קטנות על הנזק+הוצאות משפט ופיצוי, צעק שאעשה מה שבא לי טרק את הדלת והלך.

כעבור חצי שעה מתקשר אומר שישלם את מה שהטכנאי יגבה מאיתנו על התיקון אם יתברר שזה קשור אליו(חלק מהתשתית הייתה קיית והוא האריך והתקין).

אחרי זה התקשר שוב ביקש להיות נוכח כשהטכנאי מגיע.

אשמח לתגובות והצעות להמשך התנהלות.

תודה

פורסם

לי זה נשמע שהוא מבין שהוא עשה משהו לא בסדר.

שיהיה נוכח עם הטכנאי המורשה,אם אפשר לצלם בלי ידיעתו את המפגש זה יהיה טוב יותר.אם יתברר שבאמת האשמה בו תבקש את המחיר של התיקון +פיצוי שנראה לך הולם(עם כל הרצון הטוב אני חושב שבעל צמקצוע כזה צריך לשלם מכיסו כסף גם על ההיתנהגות גם על חוסר המקצועיות וגם על עוגמת הנפש שנגרמה),אם הוא לא יסכים,תתבע אותו בתביעות קטנות,הליך פשוט ודיי יעיל ואפילו מהיר יחסית.

פורסם

אם תרצה,יש לי את הטכנאי מזגנים שהתקין אצלי ועשה עבודה טובה+יחסי אנוש מעולים. אין הרבה אנשים כאלה היום.

פורסם

אין מה לעשות עם אדם כזה.

תעד ותקליט הכל. תקן אצל מישהו מומלץ ושלח לו מכתב מעו"ד.

לא יעזור, תבע אותו בתביעות קטנות.

אתה יכול גם לשים את השם שלו פה וכל מי שיחפש אותו בגוגל, סביר להניח שיקבל אותנו בעמוד הראשון. רק תדייק בעובדות, שלא תהיה חשוף לתביעה מצידו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נחכה לשירות של החברה לראות מה יגידו, כעיקרון כשהם באים הם יכולים גם לבצע את ההתקנה\תיקון התקנה מחדש(בתשלום כמובן)?

או שרק יתנו דו"ח מצב ואני אצטרך להזמין עצמאית טכנאי אחר(הפעם של מוסך של החברה)?

תודה

פורסם

אוקיי, אתמול הגיע טכנאי השירות מהחברה.

בדק את העיניין והתעצבן על הטכנאי שעשה את ההתקנה, הגיע גם הטכנאי שעשה את ההתקנה ושמע את הטענות של טכנאי השירות מהחברה.

טכנאי השירות טוען שהמזגן כשמתלבש מועך את הצינור, שניהם בדקו את הצינור ומסתבר שהצינור עגול ושום דבר לא נמעך.

היום הטכנאי שעשה את ההתקנה רוצה לפתוח חור בקיר למטה איפה שהכניסה לתשתית של הניקוז ולראות אם המים מגיעים עד לשם ללא נזילה כדי להוכיח לנו שהתשתית דפוקה.

כאשר שפכנו בקבוקי מים לתוך הצינור ניקוז שנכנס למזגן כל המים עברו שפכנו כ 4 ליטר, האם יתכן שהטכנאי עושה עלינו קטע בכוונה כדי להראות שנצטרך תשתית חדשה?

איך אפשר לבדוק זאת.

תודה

פורסם

עשינו מה שהטכנאי מהחברה אמר, הפרדנו את הערכת התשתית שעה שהטכנאי הפרטי מהתשתית היקיימת ונראה.

נקמיצ'י יש מצב שהוא צודק, יחד עם זאת למה הוא לא אמר\בדק את זה לפני שהוא התקין?

למה הוא לא בדק את התשתית?

כשהוא בא הבית היה בשיפוצים ועכשיו כבר לא! להתחיל עכשיו שוב לקדוח בקירות\ רצפה חדשה שעשינו לא מתאים אם הוא בודק אז ואומר היינו אומרים סבבה, אנחנו בשיפוצים נשבור ונחליף.

פורסם

למה למה ולמה???

כי הטכנאי הוא ישראלי מצוי שעובד קשה בתקופת הקיץ, מנסה להספיק כמה שיותר לפני שהעונה תסתיים וכי לעולם לא תשלם לו מספיק כדי שישתלם לו להיות פרפקציוניסט, הרי בממוצע תבחר בזה שהומלץ ע"י מישהו ורצוי שיגבה 20 ש"ח פחות.

לגופו של ענין, יתכן שיש חסימה כלשהיא בצנרת הביוב שמתחת לריצוף בדירה (אני מבין שלכך התכוונת כשאתה מדבר ומזכיר תשתית). זה שאתה שופך כמות מים גדולה בבת אחת לא מדמה טיפטוף איטי והדרגתי.

הייתי שוקל תרגיל הודי מסוג אחר, שים לב, קרא בתשומת לב מירבית ואולי הבעיה תפתר:

טיפה מתחת לגובה המזגן לנקב את צינור הניקוז, נניח חור בקוטר של 3 מ"מ.

החור מבטיח שלחץ המים בצינור הגלישה האנכי (עומד המים בלשון מהנדסי מים) יופעל כולו על צנרת הביוב. להזכירך, גובה של 2 מטרים מפעיל לחץ של 0.2 אטמוספירות בקרוב. בגלל הקדח שבסביבתו שורר בצינור לחץ אטמוספרי, תעלת המזגן לא מופרעת מהלחץ שנבנה בצינור האנכי. כולה חור זעיר, והוא יוצר הפרדה ומונע צימוד לחצים.

לא אכנס כאן להסבר בעניין חוק כלים שלובים (חוק אלמנטרי אבל בעל יישומי שטח מעניינים, ולא רק בריקון אקוואריומים) אבל הטריק עשוי לעזור אם יש גליות או שיפוע לא תקין בצינור הביוב התת רצפתי.

יש כמובן לנקב את החור באיזור הצינור (מבחינת ההקף) שאינו מורטב כלומר שלא עליו גולשים המים.

ההשקעה באילתור אפסית ותמיד תוכל לעטוף בסרט בידוד את הקדח, אם הוא לא יועיל.

אם תסתבך, פנה בפרטי.

יוסי

פורסם
למה למה ולמה???

כי הטכנאי הוא ישראלי מצוי שעובד קשה בתקופת הקיץ, מנסה להספיק כמה שיותר לפני שהעונה תסתיים וכי לעולם לא תשלם לו מספיק כדי שישתלם לו להיות פרפקציוניסט, הרי בממוצע תבחר בזה שהומלץ ע"י מישהו ורצוי שיגבה 20 ש"ח פחות.

הוא לא חייב לעבוד אם התשלום נראה לו לא סביר. שיתחיל לגבות תשלום שנראה לו הולם כדי שיהיה פרפקציוניסט, שלא יצעק על הלקוחות שלו ואם הוא חושב שלא יוכל לעשות התקנה כי יש משהו לא טוב בתשתית, אז שיגיד וידרוש יותר כסף או יסרב לקחת את העבודה.

בכל מקרה, לגופו של עניין, נעשתה עבודה ומשהו לא תקין, אין מה לעשות, אלף לילה ולילה, מי שהתקין צריך לקחת אחראיות. אף אחד לא הכריח אותו לבצע את העבודה.

ומה בדיוק הבעיה בלבחור מישהו עפ"י המלצות ? אתה לא בוחר דברים עפ"י המלצות ? חבל שבמקרה הספציפי הזה ההמלצה לא משהו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...