Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא לא חייב לעבוד אם התשלום נראה לו לא סביר. שיתחיל לגבות תשלום שנראה לו הולם כדי שיהיה פרפקציוניסט, שלא יצעק על הלקוחות שלו ואם הוא חושב שלא יוכל לעשות התקנה כי יש משהו לא טוב בתשתית, אז שיגיד וידרוש יותר כסף או יסרב לקחת את העבודה.

בכל מקרה, לגופו של עניין, נעשתה עבודה ומשהו לא תקין, אין מה לעשות, אלף לילה ולילה, מי שהתקין צריך לקחת אחראיות. אף אחד לא הכריח אותו לבצע את העבודה.

ומה בדיוק הבעיה בלבחור מישהו עפ"י המלצות ? אתה לא בוחר דברים עפ"י המלצות ? חבל שבמקרה הספציפי הזה ההמלצה לא משהו.

הוא אומנם לא חייב, אבל לא כל אחד הוא בעל IQ 150, גאון רב תחומי הבריא בנפשו ובגופו ונעדר אילוצים כלכליים, ויכול לבחור לו מקצוע כאוות נפשו.

אם ינסה לגבות תשלום כראות עיניו לא תהיה לו פרנסה, כי מספר אלה המוכנים לשלם 50% יותר בעד התקנה איכותית בטל בששים לעומת מחפשי המציאות והקומבינות.

לא יודע איך התנהלה השיחה בין הטכנאי לפותח השרשור - אל תשפוט במעמד צד אחד בלבד.

לדעתך הבעיה בתשתית הופיעה פתאום? אולי היתה קודם ולא דווחה?? אולי נוצרה חסימה במהלך השיפוץ?? לקחת אחריות זה יפה מאד, אבל מבחינת הטכנאי זה זמן אבוד שקרוב לוודאי לא יזכה אותו בתיגמול.

לא ירדת לסוף דעתי - אין בעיה בלקחת מישהו לפי המלצות אבל מי אמר שהממליץ מבין בהתקנות? אולי ההתקנה שבעקבותיה ניתנה ההמלצה היתה בסיסית וקלה ביותר והמקרה שלפנינו מסובך??

גם אם ניתנת המלצה אני אישית בוחן מקרוב ולא סומך אוטומטית.

יתר על כן, יש מקרים בהם משהו (מטיסה של מטוס ועד לידה) משתבש. תמיד בעל המקצוע אשם?

כדי להסיר ספק, אני לא מתקין מזגנים וגם לא בן של אחד כזה.

חוץ מזה, עיקר הטעם בתגובתי היה לתת המלצה שאולי תפתור את הבעיה והיא קלה ליישום וללא עלות.

אה כן, יתכן שהמתקין הוא חאפר ובעל מקצוע מחורבן, נעדר נימוס ומוסר מקצועי. זה אפשרי.

יוסי

פורסם
נקמיצ'י יש מצב שהוא צודק, יחד עם זאת למה הוא לא אמר\בדק את זה לפני שהוא התקין?

למה הוא לא בדק את התשתית? .

שפכתם בקבוק של 4 ליטר והמים זרמו , אז מה אתה רוצה מהטכנאי ?

שיתקין מזגן ויחכה טיפה אחרי טיפה ? הוא עשה את הבדיקות אחרי שהוא התקין (הוא הפעיל לכמה דקות את המזגן ) .

אל תאשים אותו בבעיות של הצנרת שלך ,

בכל מקרה, לגופו של עניין, נעשתה עבודה ומשהו לא תקין, אין מה לעשות, אלף לילה ולילה, מי שהתקין צריך לקחת אחראיות. אף אחד לא הכריח אותו לבצע את העבודה.

העבודה שלו היא לחבר מזגן , הוא לא חברת ביטוח שצריך לקחת אחריות על בעיות בצנרת של פותח השרשור !

פורסם

יוסי, אין ספק שיכול להיות שהבעיה כלל לא קשורה להתקנה, אני לא מבין בזה כלום ולכן לא מתערב מקצועית. פשוט מהודעתך הראשונה משתמע שהלקוח הוא האשם היחיד כאן, וכמו שכתבת בהודעה השניה, אי אפשר לשפוט בלי לשמוע את שני הצדדים.

מכיוון שזה פורום ציבורי, ולא בסיס משפטי כלשהו, אני מרשה לעצמי להניח שפותח השרשור דובר אמת, ולדעתי לא מקובל שנותן שירות בתחום כלשהו צועק על הלקוח שלו בטלפון או פנים מול פנים.

ה IQ של האדם הזה כלל לא קשור לנושא השרשור, רובנו לא גאונים רב תחומיים. הנה שרשור על גאון בתחומו, לא יודע לגבי תחומים אחרים.

מעבר לזאת אני מסכים עם כל מה שכתבת.

מקווה שהבעיה תיפתר במהרה על הצד הטוב ביותר ושכולם יהיו מרוצים וקרירים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...