Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שעה קלה ראיתי מישהי עושה רברס ביציאה מחניה ונכנסת בכנף של רכב חונה שהיה מאחוריה.

בלי לחשוב פעמיים היא נתנה גז וברחה. יש לי את המספרים של שני הרכבים.

אני כבר לא שם אז להשאיר פתק אני לא יכול, אבל ברמת העקרון, איך שאני רואה את זה יש כמה אופציות:

1) להשאיר את הפרטים שלי כדי שיתקשר אלי ואני אפרט מה קרה. לא מת על זה. אני לא רוצה להשאיר את המספר טלפון שלי ברחוב, וגם מכיוון שהיא כנראה גרה שם (זאת רחבת חניה של כמה בניינים צמודים) היא יכולה להוציא את הפתק אם היא חוזרת. חוצמזה מעדיף לא להתעסק איתה באופן ישיר מדי - לא יודע מי אלה האנשים האלה, ואני לא רוצה להשאיר פתח כ"כ נוח להשיג אותי - הרי מוסריים מדי הם לא, זה כבר ידוע...

2) להשאיר פתק רק עם המספר רכב שנכנס בו - גם אם בעל הרכב הנפגע מוצא אותו ראשון, בלי איזה עד או תלונה מסודרת אין לו מה לעשות עם מספר. ואני לא בטוח אם הוא בכלל יכול להגיש תלונה בלי איזה סימוכין יותר רשמי.

3) להגיש תלונה במשטרה - יתייחסו אלי בכלל? יהיה המשך? לבוא להעיד במשפט של הביטוח וכו' וכו'? איך זה עובד?

בקיצור - מה מומלץ, מה הייתם עושים, האם יש עוד אופציות?

פורסם

אישית הייתי משאיר פתק עם מספר הרכב והסוג.

הייתי נמנע מלהשאיר פרטים שלי כגון טלפון מכיוון שאיני מכיר את הטיפוס שרכבו נפגע, ולא נעים ליפול על אחד שעוד יחשוב שמא אני הוא הפוגע ויתחיל לבוא בתלונות ולך תצא מזה נקי. לא נעים.

פורסם

אם אין לו פרטים שלך, אין לו איך להוכיח שזאת הנהגת הזאת.. ומה יקרה אם הנהגת תגיד שהוא משקר ולא תאמין שיש לו הוכחות?

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

\/

סוג של שיטת מצליח?

החיים הם חצי הימור - למה לא להנות מזה?:twisted:

YOU DON'T KNOW HOW DEEP YOU CAN RIDE UNTIL YOU CANT GET BACK OUT

VW גולף- עוד אחת מהנאות החיים8)

פורסם

לא מבין מה הפחד שלך. לי קרה בדיוק את אותו המקרה. זה היה במתחם של סיפריה ציבורית. בעל הרכב הפוגע כן השאיר פרטים שלו על זכוכית הרכב הנפגע. אבל כמובן, מיכוון שרוב רובנו עברנו את עידן התמימות חשבתי שאולי בעל הרכב סתם משאיר לבעל הרכב הנפגע פתק עם מתכון לעוגת קרמשמיץ. אז בכל מקרה השארתי פתק משלי עם מס הפלפון וזהו זה. כמובן רשמתי את מספר הרכב הפוגע. בעל הרכב הנפגע התקשר אליי, בירך אותי על האיכפתיות וידאינט שאכן מס הרכב שרשמתי תאם את מס הרכב שבאמת פגע ברכב החונה, איחלתי לבעל הרכב הנפגע כל טוב והלכתי לישון טוב מאוד באותו הלילה ביודעי שגם אני עשיתי מעשה טוב וגם בעל הרכב הפוגע אכן היה ישר והשאיר את פרטיו האמיתיים. אין כמו אנשים שעושים טעויות אבל מטפלים בהן בצורה הוגנת. דבר נדיר לראות בישראל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בדיוק באתי לכתוב שתשים פתק ובו רשומים פרטי המכונית הפוגעת ,אבל ראיתי שכבר כתבו את זה.

מחזק מה שכתבו

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם
אם אין לו פרטים שלך, אין לו איך להוכיח שזאת הנהגת הזאת.. ומה יקרה אם הנהגת תגיד שהוא משקר ולא תאמין שיש לו הוכחות?

זה העניין עם הוכחות, לא שואלים אם אתה מאמין או לא, פשוט מציגים את ההוכחה.

פורסם

במקרה הנ"ל הוכחות הן עד ראיה.. ברגע שאין לנהג דרך לתקשר עם עד הראיה, תכנית אין הוכחות..

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...