Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה צריך לעלות גוז'ון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבר לי בורג של גוז'ון בפתיחה (באדיבות הפנצ'ר מעכר שסגר אותו).

את הבורג כבר קניתי (40 שקל למקורי - יקר אני יודע), אבל על האום (מקורי גם...) רוצים במוסך המורשה גם 40 ש"ח ועוד הפשוט, אני צריך כזה עם מרכוז (ג'אנט לפוקוס).

ראיתי שאפשר באיביי לקנות סט של 16 כולל משלוח בפחות מ-100 ש"ח אבל לא בא לי לחכות, אני רוצה לוודא שזה מתאים בחנות וגם אני לא יודע אם צריך לזה אישור משרד תחבורה.

לצורך הבהירות זה מה שאני צריך

אז כמה צריך לעלות ואיפה (ירושלים)?

פורסם

זה המחיר כמו שאמרת במורשה, מקסימום תמצא תחליפי בחנות חלפים ב 25 ש"ח בכל אופן אם כבר אז אוליי עדיף להזמין מאיביי ולחכות שבוע - שבועיים.

פורסם

זה לא בורג לפנס אבל יש גבול לכל תעלול חתיכת אום לא צריך לעלות 40 שקל (רוצה לחשב את הרווח באחוזים?)

פורסם

אתה צודק ב 100 אחוז אבל לפעמים אין ברירה וצריך לבלוע את הצפרדע .

אתה יכול להזמין מאי ביי אבל תצטרך לחכות לחלק .

סמל קדמי לפוקוס חדשה עולה כ -700 שקל ואין תחליפי עדיין .

קניתי מקורי באריזת הייצרן דרך אי ביי - 125 ש"ח כולל הובלה .

לפעמים יש אפשרות לחכות כמו במקרה של הסמל אבל יש מקרים שצריך חלק במיידי ואת זה החברה מנצלת .

פורסם

קניתי לבנתיים אום פשוט בחנות חלפים (10 ש"ח) כדי שהאוטו לא יסע על 3 ברגים.

ואני הולך להזמין סט איכותי מפלדה כנראה של חברת Gorilla

אם תזמין מחו"ל והם יכתבו שזה חלק לרכב אתה תצטרך אישור ממשרד התחבורה. רק אם הם כותבים שזה לרכב.. תבין לבד.

כן, אני מחכה לתשובה של המוכר לגבי הכיתוב, יש כאלה שממש לא אכפת להם ויש כאלה שמתעקשים עקב חוקי מס שלהם.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לא... שמתי בורג שמתאים לגאנט רגיל במידה 18 במקום 19.

ניסיתי גם בפרוקיות וכמה פנצריות וגם חנויות שמוכרות גאנטים ולא מצאתי.

פורסם

אולי שווה ללכת במקרים כאלו לברגיה רגילה (פעם החלפתי בורג חלוד של בית טרמוסטט בברגיה תמורת 10 שקלים - מחיר מינימום, אז קבלתי עשרה ברגים...)

פורסם
בזבוז דלק, שריפת זמן, עצבים - וכל זה בשביל 40 ש"ח? :shock:

האום שהוצע ב-40 הוא אום פשוט ואיתו באמת נסעתי.

אל תדאג עשיתי את הבירורים בטלפון ומתי שהזדמן לי להגיע למקומות האלה ממילא.

הגעתי למסקנה שאין בארץ אף אחד רציני שיכול למכור גוז׳ונים איכותיים במידה שמתאימה ומחיר סביר.

בסוף נמאס לי להסתובב עם מפתח נוסף באוטו (-:

• תוכן חדש...