Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחיפושים אחרי פונטו ספייס, שם דגש על אחת שמורה שעברה טיפולים רק במוסך מורשה/ספר טיפולים תקין, ק"מ נמוך ומצב מכני טוב בכללי. הדבר היחידי שמפריע לי בחיפושים הוא הדגם שציינתי בכותרת, למרות שמצאתי כמה טובות במחירים נמוכים, אין לו מד חום, אלא רק נורית "נדפקת" שלא מועילה לי.

קראתי בכמה כתבות שאפשר להרכיב מד חום כזה, כמו שיש לדגם ה-SX וה-ELX. מישהו יודע אם זה באמת אפשרי בספייס וכמה אמור לעלות בערך?

תודה.

פורסם

אתה צריך לפנות למכוני מחוונים. הם בד"כ מחזיקים סטוקים של לוחות שעונים והם יודעים לעשות התאמות.

בד"כ הם לא אוהבים עבודות כאלה, אז אתה יכול לצפות למחיר של 500 ש"ח וצפונה - אולי יפתיעו אותי כאן עם מחיר נמוך יותר.

בכל מקרה קח בחשבון שרוב הדגמים האלה עברו בהשכרה בתחילת חייהם, ככה שאני לא יודע בדיוק עד כמה הם שמורים כשהם מגיעים ל-10 שנים על הכביש.

הרכב שלי הוא יוצא ליסינג ואחרי 5 שנים הוא עם 141K על השעון - אפילו שאני מטפל בו כמו שעון שוויצרי ורק במוסך מורשה ורק בחלפים מקוריים - בעוד 5 שנים הוא יהיה עם 241K...וזה לא מציאה לא משנה איך מסובבים את זה.

פורסם

תודה.

אני מחפש רק כאלה שלא היו בהשכרה, עם ק"מ נמוך (עד 140 ק"מ ופחות אפילו) ועד יד2-3, וכמובן שטופלו במוסך מורשה/ספר טיפולים מסודר (נוזל כחול וכו'). קשה למצוא, אבל אפשרי אם אני אקח את הזמן אני מאמין.

פשוט לא הצלחתי להיסגר על אוטו אחר בתקציב של הפונטו 01'-02' שעונה על כל הדגשים (חסכוני וזול לתחזוקה, יחסית אמין, חלקים בשפע)!

פורסם
אני בחיפושים אחרי פונטו ספייס, שם דגש על אחת שמורה שעברה טיפולים רק במוסך מורשה/ספר טיפולים תקין, ק"מ נמוך ומצב מכני טוב בכללי. הדבר היחידי שמפריע לי בחיפושים הוא הדגם שציינתי בכותרת, למרות שמצאתי כמה טובות במחירים נמוכים, אין לו מד חום, אלא רק נורית "נדפקת" שלא מועילה לי.

קראתי בכמה כתבות שאפשר להרכיב מד חום כזה, כמו שיש לדגם ה-SX וה-ELX. מישהו יודע אם זה באמת אפשרי בספייס וכמה אמור לעלות בערך?

תודה.

זה אפשרי גם בספייס, אם אתה מאיזור המרכז פנה ל"אוו ספידומטרים " בתל אביב, הם בודאי ישמחו לעזור לך.

שבוע טוב

פורסם

לא מזמן הרכבתי שעון חום חיצוני לפונטו שלי וזה יצא לי בסביבות ה400 שקל ואם אתה מרכיב שעון חיצוני תתעקש על מכאני ולא על חשמלי

• תוכן חדש...