Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט לרכב

-mustang-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השלט של הרכב שלי עשה בעיות ולא עבד טוב,הוא עבד פעם בא ולפעמים יכל לקחת 20 דקות עד שהיה עושה טובה ועובד...

אז החלפתי אותו וקניתי שתי שלטים חדשים. שאלתי את זה שהחליף לי אם השלט הישן יוכל לפתוח לי את הרכב והוא אמר שלא

השלט הישן הוא מדגם erm פעמון והוא נראה ככה

table151B-979.jpg

החדש הוא גם ERM

12032010_140557_1182181300_.jpg

השאלה שלי היא אם יש דרך לכוון את השלט הראשון שגם הוא יפתח את הרכב?

אולי יש דרך לעשות את זה עם השלט החדש?

פורסם

לא הבנתי כלום.

הוא לא יכול לקודד אותם?

תראה, יש לי את השלט מהתמונה השניה שהבאת, בקוואליר, קולט לי גם יותר מ20 מטר.

אבל אם אני לא טועה, החליפו לי עוד משהו ברכב, אני לא בטוח.

פורסם

אצל כשהבטריה חלשה השלט פעם עובד פעם לא עובד. לפעמים צריך ממש להלחם איתו דקה. תחליף לבטריה חדשה קודם כל ואז תחזור ותעדכן

פורסם
אצל כשהבטריה חלשה השלט פעם עובד פעם לא עובד. לפעמים צריך ממש להלחם איתו דקה. תחליף לבטריה חדשה קודם כל ואז תחזור ותעדכן

זה לא שהבטרייה חלשה,היא טובה ועובדת.הכפתור התחתון עבד אבל העליון לא עבד טוב

הוא החליף לי שלטים ואמר שעכשיו זה תדר שונה ובגלל זה השלט הקודם לא יעבוד. השאלה שלי היא אם יש אפשרות לשנות את השלט הישן לפי התדר החדש? אולי דרך השלט החדש?

• תוכן חדש...