Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו שמע פעם על : תושבת גומי מכסה שסתומים או באנגלית Rubber-rocker cover

הייתי רוצה לדעת מה החלק הזה עושה ולמה שום מוסך שלא מורשה לא שמע ולא מכיר את החלק הזה.

פורסם

אם אני לא טועה הכוונה היא לאטם מכסה השסתומים, למה המוסך לא מכיר את זה? את זה תשאל את עצמך ותסיק את המסקנות לבד.

פורסם
האם מישהו שמע פעם על : תושבת גומי מכסה שסתומים או באנגלית Rubber-rocker cover

הייתי רוצה לדעת מה החלק הזה עושה ולמה שום מוסך שלא מורשה לא שמע ולא מכיר את החלק הזה.

לא שמעו כי הוספת את המילה "תושבת", שבמינוח באנגלית כלל לא קיימת.

פורסם

אז אני חוזר שוב על השאלה

יש אטם מכסה שסתומים שהוא אוטםם את כל המחסה שסתומים,יש אטם לכל צילנדר שהוא אוטם בנפרד כל צילנדר ויש תושבת גומי למכסה שסתומים שהוא גומי קטן בצורת אליפסה שמתיישב על חתיכת ברזל שיוצאת מהמכסה שסתומים כשהוא הפוך.

תודה מראש

פורסם

אטם מכסה השסתומים אוטם את החלק העליון של ראש המנוע, היכן שנמצאים גלי הזיזים וקפיצי השסתומים ומונע נזילת שמן.

בחלק מהרכבים מכסה השסתומים מהווה חלק ממערכת הנשם מנוע ולכן יתכן כי ישנם אטמים נוספים למערכת זו.

פורסם

אם זה אלמרה 2001 ומעלה אז הגומי שאתה מדבר עליו זה הגומי של הנשם, הוא גומי ממש קטן 4 ס"מ בערך הוא יושב ממש מעל ומקביל לצינור של האגזוז, אצלי הוא לא היה ברכב, או שהתבלא, התוצאה הייתה שהצריכת שמן הייתה ליטר שמן ל-150 ק"מ בערך.

בתנאי שזה הגומי המדובר.

פורסם

אותו דבר גם אצלי,הגומי חסר ויש לי תצרוכת שמן כמו שתיארת,עכשיו אני מנסה להזמין את הגומי ואני לא מבין על איזה גומי מדובר

14202076694418.png

המספר 27 או 25.

אני הזמנתי את 25 שהוא נקרא תושבת גומי למכסה שסתומים,אבל ניראלי צריך גם את 27 שנקרא אטם מכסה שסתומים,מה שלא מובן זה שה23 זה האטם מכסה שסתומים.

אשמח לקבל קצת עזרה.

ניסאן אלמרה 99

פורסם

מספר 27 הוא האטם אותו אתה צריך אבל תחליף גם את האטם מכסה שסתומים על הדרך מספר 23

בכל אופן הקטלוג המקורי הדברים נראים יותר ברורים מאשר התמונה שצרפת ויש להתייחס רק לקטלוג מקורי

אין מצב שמוסך מורשה של ניסאן לא מכיר את האטם הזה

איזה שנה הרכב ?

פורסם

הרכב שנת 99,והתצרוכת שמן התחילה אחרי שהחלפתי אם חבר את האטם מכסה שסתומים ואת האטמים לכל צילנדר(מספר 23,26) ומאז כל נסיעה בינעירונית התצרוכת שמן שלי לא נורמאלית,הייתי במוסך(לא מורשה) שמכיר את הרכב והסברתי לו את המצב והוא הסביר לי שאני צריך להזמין במוסך מורשה את החלק,אבל לא הסביר לי איזה חלק במפורט.

יום ראשון נקפוץ למורשה ונזמין את מספר 27.תוכל להסביר לי איך החלק קשור לצריכת שמן ומה עושה חלק מספר 25

תודה מראש.

ניזכרתיי המחסנאי אמר לי שאי אפשר להזמין את חלק 27,אני אומר לך בנצרת עילית גם מוסך מורשה בררה

פורסם

שלום,

רציתי לעדכן שחלק 27 שבתמונה נקנה,עכשיו הייתי רוצה לדעת מה מספר 25(שנקרא תושבת גומי למכסה שסתומים) עושה?למה הוא משמש?

• תוכן חדש...