Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה על התשובה המאוד מהירה! כנראה שאגיע למיונים.

כבר ידוע לכם איזה רכב יינתן בג'ימקהאנה? או לפחות סוגו (סופר מיני, פורמולה, משפחתי? :roll: )?

לא מדובר על מכוניות הפורמולה אלא על מכוניות מיני ו/או משפחתיות.

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם זה קשור בצורה כלשהי לתכנית טלוויזיה / אינטרנט? או שהאירוע מתוכנן להיות ספורט תחרותי נטו?

האירוע יקבל חשיפה תקשורתית רחבה מעצם היותו אירוע ראשון במדינתנו בספורט המוטורי.

ישנה כוונה לצלם סרט דוקומנטרי או תוכנית טלווזיה בנושא אך לפני הכל מדובר באירוע ספורט מוטורי תחרותיולכן לא ניתן כי תהיה פגיעה במקצועיות האירוע לאורך כל שלביו.

פורסם

יש לי כמה שאלות...

1) אם אני בן 17 וחצי עם רישיון, לאיזה קבוצה אני משתייך בזמן המבדקים (אלו שעם רישיון ומעל גיל 18 או אלו שבלי רישיון)?

2) מדוע אתם מחלקים את הנבחנים ל2 קבוצות? האם המבדקים שונים בקושי? הסיכויים להתקבל שווים? אשמח לפירוט...

3) אשמח אם תסבירו על כל סוג מבחן כי זה לא ברור. מה ז"א מתקן רכב מתהפך, אופניים 360, מתקני אקסטרים וכו'...

תודה.

פורסם
אז בקיצור - אני משלם דרך האינטרנט וכל מה שאני צריך להביא למיונים זה את עצמי נכון? לא מעבר?

בדיוק!

מעבר לרשיון נהיגה בתוקף (במידה והינך מעל גיל 18 ) ותעודת זהות אתה לא נדרש להביא דבר נוסף.

אם אתה מתחת לגיל 18 תצטרך להגיע עם טופס אישור מהוריך שמאשרים את השתתפותך באירוע.

פורסם

אני רוצה לחדד את שאלת הכושר, מעוניין להשתתף במיונים אבל איני בעל כושר גופני טוב, האם אפשר לפרט קצת מה יהיו מבחני הכושר (אופניים וכו') חבל לי לשלם עבור ההרשמה ובסוף להכשל על סעיף שלא דווקא קשור לנהיגה

תודה

ערן

פורסם
itamareiny, ימי המיוניים יתחילו ב-18/9/11 ויערכו כשבוע ימים או יותר (לפי כמות המשתתפים שנרשמו), יום המיוניים יערך במכון וינגייט.

שלום לך,

כאשר אתה כותב שיהיו כמה ימי מיונים אתה מתכוון שהמשתתפים יחולקו לפי הימים וכל אחד יגיע ליום מסוים או שכל המשתתפים יגיעו למיונים של שבוע?

תודה ושבת שלום

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
אני רוצה לחדד את שאלת הכושר, מעוניין להשתתף במיונים אבל איני בעל כושר גופני טוב, האם אפשר לפרט קצת מה יהיו מבחני הכושר (אופניים וכו') חבל לי לשלם עבור ההרשמה ובסוף להכשל על סעיף שלא דווקא קשור לנהיגה

גם אני מעוניין לחדד ורוצה לדעת אילו תרגילים נצטרך לבצע.

האם יהיו ריצות/קפיצות/הרמת משקולות?

אני בכושר טוב אבל את הדברים הנ"ל אני לא יכול לבצע עקב מגבלות גב.

מעל גיל 35 יש אנישם רבים במצב הזה - אז כדאי לדעת.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
יש לי כמה שאלות...

1) אם אני בן 17 וחצי עם רישיון, לאיזה קבוצה אני משתייך בזמן המבדקים (אלו שעם רישיון ומעל גיל 18 או אלו שבלי רישיון)?

2) מדוע אתם מחלקים את הנבחנים ל2 קבוצות? האם המבדקים שונים בקושי? הסיכויים להתקבל שווים? אשמח לפירוט...

3) אשמח אם תסבירו על כל סוג מבחן כי זה לא ברור. מה ז"א מתקן רכב מתהפך, אופניים 360, מתקני אקסטרים וכו'...

תודה.

הקבוצות מתחלקות ל-2 אלו שבעלי רשיון ואלו שללא רישיון, הסיבה לחלוקה היא שאנשים ללא רישיון יצטרכו להיות תחת פיקוח של נציג מטעם משרד התרבות והספורט הרשות לנהיגה ספורטיבית.

הסיכויים להתקבל שווים ואין שום הבחנה בין 2 הקבוצות מלבד הנציג שחייב ללוות אתכם על פי חוק במהלך הנהיגה.

פירוט מלא לגבי התחנות יעלה בקרוב, אני מכין משהו מסודר שאורך מעט זמן שיענה לכל השאלות שעלו כאן בנושא תחנות אלו ביום המיונים.

פורסם

חברים ישנם הרבה שאלות בנוגע לכושר הגופני, תנו לי להבהיר לכם שלא מדובר במבחני ברור, מבחני הכושר הותאמו לכך שכל אדם בכל בגיל יוכלו לסיימם, התוצאה של מבחנים אלו תלויה כבר בכם.

בכל מקרה אתם לא צריכים לחשוש מהמבחנים מדובר במבדקי כושר בסייסים שיבדקו בעיקר אינסטיקנטים, זריזות וקורדינציה.

אני מיד אעלה רשימה מפורטת של כל התחנות אבל בכדי להרגיע אתכם, מבחני הכושר כוללים:

מתקן חבלים שדורש כוח בסיסי בפלג הגוף העליון ויכולות שמירה על שיווי משקל.

מתקן האופניים 360 בודק את הכוח ברגליים שלכם והיכולת שלכם לעמוד במעט לחץ והרגשת כוח G (רמה מאוד נמוכה כמובן).

ומבחני אינסטיקטים, ראיה מרחבית וזריזות שכל אדם יוכל לסיימם, שוב השאלה היא באיזו תוצאה, פה כבר הכל תלוי כמה תבואו מוכנים מנטלית הרבה יותר מפיזית.

בכל מקרה מבחנים אלו לא יפסלו אתכם ותוכלו לסיים את כל התחנות וכמו שציינתי קודם לכן תחנות אלו יושקללו עם כלל התחנות השונות כך שבאתמת לכל אחד תהיה הזדמנות להיכנס לנבחרת.

פורסם
במהלך יום המיונים, נניח שנכשלתי באחד המבחנים. האם זה אוטומטית פוסל אותי מהשתתפות בשאר המבחנים, או שעדיין אמשיך להיבחן?

תוכל לסיים את כל יום המיונים, המטרה שלנו היא לתת לכולם לטעום מעולם המירוצים ולהנות מיום חוויתי, מאתגר ומהנה בין אם תיכנסו לנבחרת או לא.

ולתת לכם את התמורה המירבית לתשלום עבור יום מיונים זה, לכן לא נמנע מאדם לסיים את כל התחנות, מלבד זאת קח בחשבון שאין סיבה שתיכשל בתחנות, ייתכן ותסיים בתוצאה נמוכה יותר אך תוכל לסיים את התחנה בכל מקרה.

• תוכן חדש...