Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מעוניין להירשם. האם יש אפשרות תשלום חוץ מ-paypal?

בוודאי כאשר אתה מופנה לPAYPAL בחר באופציה התחתונה לתשלום בכרטיס אשראי.

ניתן להירשם דרך האתר הרישמי בכתובת: http://www.fil.yad2.co.il/

כניסה ישירות להרשמה בכתובת: http://www.fil.yad2.co.il/registration.php

ניתן גם להירשם טלפונית: 3837* שם תוכל לתת את פרטיך וכבר ממחר תקבל אישור על ההרשמה.

פורסם

סעיף אחד אינו מובן לי .

בנוגע לשלילה, אם הייתה לי שלילה לפני שנה וחצי והיא ניגמרה והוחזר לי רשיון הנהיגה אני יכול להירשם ?

פורסם
itamareiny, ימי המיוניים יתחילו ב-18/9/11 ויערכו כשבוע ימים או יותר (לפי כמות המשתתפים שנרשמו), יום המיוניים יערך במכון וינגייט.

תודה על התשובה המהירה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
בעלי הרשיון יצטרכו להביא רכב למיונים (לג'ימקהאנה לדוגמא)?

לא, הרכבים יסופקו ע"י ההפקה וזאת על מנת לאפשר לכל אדם להשתתף ובנוסף לאפשר מבחן הוגן ושווה לכל אחד שמגיע ליום המיונים.

פורסם

היום יום שישי ה12/8 תהיה כתבה מקיפה של אודי עציון על פורמולה ישראל במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות.

אתם מוזמנים לקרוא ולהתרשם מהמסלול, המכוניות והאירוע הקרב ובא.

פרגנו לנו כאן אם אהבתם ואם עולות שאלות בקשר לכתבה ובכלל אתם מוזמנים לשתף אותנו.

פורסם
:roll:תגידו . מישהו יודע איך המבחנים יהיו מבחינה של כושר גופני?וכיצ'ב

חדד את השאלה בכדי שאוכל לעזור לך טוב יותר.

אבל אם הבנתי אותך נכון אז בעצם מה שאתה שואל זה כמה קשה הולכים להיות מבחני הכושר.

כמו שאתם יודעים להיות נהג פורמולה זה דבר לא פשוט, מדובר באתלטים לכל דבר ולכן ישנם מבחני כושר ביום המיונים, פירוט מלא לגבי מבחני הכושר יעלה בסופ"ש כי אני מבין שזה חשוב לכם בכדי להגיע מוכנים.

אבל קחו בחשבון שגם אדם שאינו ספורטאי או בכושר גבוה יוכל להיכנס לנבחרת כי בסופו של דבר מדובר בשיקלול כלל התוצאות ביום המיונים שמכיל הרבה יותר ממבחני הכושר.

פורסם
לא, הרכבים יסופקו ע"י ההפקה וזאת על מנת לאפשר לכל אדם להשתתף ובנוסף לאפשר מבחן הוגן ושווה לכל אחד שמגיע ליום המיונים.

תודה על התשובה המאוד מהירה! כנראה שאגיע למיונים.

כבר ידוע לכם איזה רכב יינתן בג'ימקהאנה? או לפחות סוגו (סופר מיני, פורמולה, משפחתי? :roll: )?

• תוכן חדש...