Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיסה לאילת

לוויתן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

הזמנו חופשה באילת. זוג + ילד בן שנתיים וחצי

אנחנו מתבלטים אם לטוס או לסוע באוטו.

בעקרון, הילד שלנו בן שנתיים וחצי, אבל בפועל מול המלון הצהרנו עליו כ"תינוק" (זה הפרש משמעותי בעלויות, ותכלס הוא ממש קטן ולא אוכל הרבה) - אני לא חושב שנגרם הרבה נזק לאף אחד, ואנחנו גם ככה משלמים למלון לא מעט.

העניין הוא הטיסה, כי שם אני כבר לא רוצה להסתבך (אולי יבקשו תעודת זהות/ספח כדי לוודא את הגיל שלו).

אני גם חושש שאם אעשה את ההזמנה לטיסה דרך המלון (יש הנחה), אז הם יקשרו את עניין הגיל ויעדכנו גם את מחיר השהיה במלון.

דילמה

כמובן שהאופציה החלופית היא לסוע באוטו, גם כן אופציה ריאלית אבל פחות מועדפת עלינו.

מה דעתכם? להסתכן עם חברת הטיסה? האם הם בכלל בודקים את זה?

פורסם

כדי שתוכל לקבל עבור הילד תעריף מוזל, נציג חברת התעופה ישאל אותך בעת ביצוע ההזמנה מהו תאריך הלידה שלו. מרגע הזנת תאריך הלידה במחשב, אוטומטית קופץ התעריף שמתאים לגיל (תינוק/ילד/מבוגר, אם לא מוזן תאריך כלשהו אז ברירת המחדל היא מבוגר).

כשתגיע לנמה"ת, דייל הקרקע יאמת את תאריך הלידה שרשום בהזמנה עם תעודת הזהות שלך, ואם יגלה פער - תחויב להשלימו בו במקום טרם תוכל לעלות למטוס.

בזמנו כשעבדתי בארקיע, היה לי מקרה שבו איזו לקוחה עו"ד טסה לאילת הלו"ש עם התינוק שלה. בהלוך הכל היה סבבה - זה היה תינוק (פחות משנתיים) והמחיר עבורו היה כמה עשרות שקלים. בחזור... בעיה: הוא כבר היה בן שנתיים וכמה ימים, או במילים אחרות: תעריף ילד. אם עד היום אני זוכר את המקרה הזה, כנראה שעורכת הדין הזאת באמת היתה נודניקית במיוחד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קח בחשבון שאם אתה עושה את וגם אם זה מצליח לך, אין לך ביטוח על הילד!

אני לא הייתי משחק עם זה. אם זה יקר לך מידי, או שתסעו ברכב, או שתחפש טיסה מוזלת,

בדרך כלל זה שעות פחות מבוקשות וכמובן פחות נוחות.  

פורסם

תשאירו את הילד אצל הסבתא

זה זול יותר ומשפר את חווית החופשה

כמו כן הילד לא ממש יודע שזה אילת, מה המשמעות של זה ובטח לא יזכור את זה

לעומת זאת כשיהיה בן 5~ ואילך זה כבר משהו אחר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בודקים את תאריך הלידה בשדה ולא יתנו לך לעלות אם לא תרכוש עבורו מושב,יותר גרוע יהיה אם לא יהיו מושבים פנויים ואז תאלצו להפסיד את הטיסה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

תודה לכולכם

ניסע באוטו :-)

אגב, הוא באמת ממש קטן לגילו, אחוזון מינוס. לנו אישית אין בעיה שיישב על הברכיים שלנו. ולגבי הביטוח, בכרטיס תינוק הדבר היחיד שמשלמים עליו זה ביטוח, אז למה שלא יהיה ביטוח?

בכל מקרה, אלו שאלות סרק. אם במילא בודקים, אז אין מה לשחק מחשקים.

פורסם

הביטוח שאתה משלם הוא על תינוק עד גיל שנתיים, ולכן אם הילד שלך מעל שנתיים,

הביטוח לא תקף.

זה כמו שתקנה פוליסה למזדה 3, אבל הרכב בפועל יהיה מזדה 6. הביטוח תקף או לא?

בכל מקרה תהנו באילת, וטוב שויתרת על ה"קומבינה".

• תוכן חדש...