Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי מתחלף שנתון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קורא סמוי בפורום והחלטתי סוף סוף להצטרף.

מישהו יודע במקרה מתי מתחלף שנתון (כלומר מתי דגמי 2012 נכנסים לשוק)?

השיקול שלי הוא פשוט. אני שוקל לקנות פביה\קורסה (אגב יש המלצה מי מבין השתים מומלצת יותר) אבל המחיר קצת יקר לי כרגע (86 אלף לשתיהן) ולכן אני ברגע שיתחלף שנתון אני מניח שהמחירים ירדו ואז אוכל לקנות 2011 במחיר שפוי יותר.

פורסם

היום לרכב נרשם תאריך עליה לכביש ולא שנת יצור. רכב שיוצר במאי 2011 וימכר בארץ באפריל 2012, ירשם ברשיונו תאריך עליה לכביש xx/04/2012

כך שהחלפת התאריך לא אמורה לשנות מחיר. אולי החלפת צורה תשפיע על המחיר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

נכון, אך הבעיה הגדולה שסוכנויות הטרייד אין מסתכלות על המחירון ללא חישוב חודשי העלייה לכביש וכך בעצם מכתיבים את השוק

מה שעדיין נותן יתרון לקנות רכב בינואר,במחיר של לחכות חודש. מאשר שנה קודם בדצמבר.

פורסם

חלק ניכר מדגמי 2012 נמצאים בסוכניות כבר עכשיו, חלקם נמצאים שם אפילו כבר משנה שעברה.

שוב, "דגמי 2012" זה רק עניין של רישום ברישיון הרכב. יכול מאוד להיות שאותה הפאביה שהיית אמור לקנות היום כמודל 2011 תימכר לך בעוד חצי שנה כמודל 2012.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
נכון, אך הבעיה הגדולה שסוכנויות הטרייד אין מסתכלות על המחירון ללא חישוב חודשי העלייה לכביש וכך בעצם מכתיבים את השוק

מה שעדיין נותן יתרון לקנות רכב בינואר,במחיר של לחכות חודש. מאשר שנה קודם בדצמבר.

כבר לא.

תודה על התגובות.

נשמע לי קצת מוזר - דגמי 2012 יגיעו לחנויות רק ב1 בינואר ? לא לפני ?

כן. וזה בדיוק ההיפך - זה לא אמור להישמע מוזר. 2012 זה ב-2012, לא? פשוט התרגלת לקבל את זה עקום במשך עשרות שנים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תבחין בין התארים הרשום ברשיון לבין שנת המודל מבחינת היצרן.

מבחינת הרשיון התאריך הקובע הוא תאריך העליה לכביש.

מבחינת היצרן שנת המודל מתחילה בד"כ אי שם סביב אמצע השנה הקלנדרית הקודמת, והדבר מתבטא בשינוי ספרה (נדמה לי העשירית) במספר השלדה.

לכן סיכוי טוב שרכב שתרכוש כעת יהיה מדגם 2012 (לפי מאפייני היצרן) למרות שתאריך העליה לכביש יהיה 2011.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני חודש ישבתי בסוכנות רכב לקבלת הצעה,התקשרו לאוטו דיל והם התיחסו למחיר הרכב לפי המחירון של ינואר.

לא היו מוכנים לשמוע אפילו על חודשי עליה לכביש.

Sronis אתה יודע על משהו חדש?

פורסם

השאלה היא על איזה מודל של רכב מדובר. אם הרכב ישן יחסית השקלול של חודשי עליה לכביש כמעט ולא משפיע. אם מדובר על רכב חדש יחסית (נניח 2009 או 2010) זה רלוונטי מאוד ואם אוטודיל לא מתיחסים לזה - תעבור הלאה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...