Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 או I30?

mr_sher82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על שני הרכבים הנ"ל משנת 2008. האם יש אמת בבעיות החשמל בצרפתית ולכן עדיף לשכוח ממנה?

פורסם

היתה לי את ה-C4 שלוש שנים בליסינג (גרסאת ה-2.0)

לא היה במוסך אפילו פעם אחת למעט טיפולים שוטפים של פעם ב-30.

בסיום התקופה של הליסינג הפלסטיקים נתנו את אותותיהם אבל לגמרי אני יכול להמליץ עליו.

:king:

פורסם

לי היו 2 I30 מהעבודה שעברו 60 אלף קילומטר בשנה בערך בנסיעות דיי אינטנסיביות והפגינו אמינות מושלמת.

רכב חביב מאוד, זריז וחסכוני יחסית. החסרונות הם מושב אחורי מעט צפוף, תא נוסעים שחור מדי בדגמים הבסיסיים ונסיעה מעט נוקשה.

בהצלחה.

פורסם

אין בעיות חשמל בצרפתיות כבר לפחות עשור [אם לא יותר].

אז מספיק עם כל השמועות האלו והמסקנות הלא מבוססות.

לדעתי ההבדל בין השתיים הוא ברמת האיבזור שה C4 נותנת תחושה קצת יותר איכותית [למרות שהיונדאי לא ממש מרגישה נחותה בהרבה].

לגבי כח ה I30 היתה יותר זריזה והרגישה לי קצת יותר חזקה עד סביבות ה 100 קמ"ש כאשר בC4 הרכב מרגיש שיש לו כח במהירויות גבוהות [מעל ל70 קמ"ש]. ובהתחלה קצת מהוסס .

לגבי מתלים ונוחות בעיניי שני הרכבים פחות או יותר זהים [למרות השם שיצא לסיטרואן המושבים שלה הרגישו לי קשיחים כאשר ב I30 המתלים הרגישו לי כאילו הם מעבירים את הקופצנות וההתרסקות].

המלצתי אם אתה יכול תנסה לבצע נסיעת מבחן כדי לראות איזה רכב מתאים לאופי שלך יותר.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

היי,

כבר שמעתי שאמרו שיש לi30 בעיות חשמל פה ושם, אבל אין טעם להכליל, גם לא לגבי הC4.

שתי האופציות מומלצות למשפחות, מעוצבות יפה לטעמי, וגם דיי זהות בנתוני צריכת דלק (משולב 11-12 ק"מ/ליטר).

אם עסקינן במנועי 1.6, היונדאי חזקה יותר (122 כ"ס לעומת 110 בסיטרואן).

במקרה הזה, עם האופציות האלה, מה שיכריע זהו המחיר שתשיג וההרגשה שלך בתוך הרכב.

בהצלחה,

ענת מאוויס

http://www.facebook.com/AnatAvis

שלום.

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על שני הרכבים הנ"ל משנת 2008. האם יש אמת בבעיות החשמל בצרפתית ולכן עדיף לשכוח ממנה?

• תוכן חדש...