Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב הסעות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני מחפש רכב הסעות אוטובוס זעיר פרטי 10 + 1 , בתקציב של 50k - 55k, וכמה שיותר ביטחונית ואמינה עם פחות תקלות משנת 2000 עד 2005 ...

שמעתי הרבה המלצות ומהן:

1. פולקסווגן קרוול 102 כ"ס.

2. פורד טרנזיט.

3. יונדאי H1.

האם יש עוד המלצות שונות? ומה אתם ממלצים ?!

תודה רבה.

פורסם

אענה לך בקצרה:

מבחינת האמינות, והסחירות, זה הפורד טראנזיט,

מבחינת החיסכון בדלק והנוחות זה הפולסוואגן טראנספורטר קראבל

מבחינת עלויות אחזקה של חלקים וטיפולים אז האופציה הזולה זאת היונדאי, למרות שהיא מאוד צפופה

אישית, אם אני הייתי בסיטואציה שלך הייתי הולך על קארבל,

אך עם לחשוב על עוד רכבים אחרים יש לך את השברולט סוואנה, יש לך את הספרינטר המאוד נפוצה והמוצלחת,

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

תבדוק מרווח טיפולים ביונדאי. בהזו שהיתה לי (2006 פתוחה ידנית) מרווח הטיפולים היה כל 7,500 ק"מ בלבד שזה אומר גם עלויות וגם יום עבודה.

הרכב היה אצלי שנה אחת ו 100K ק"מ עד שנפטרתי ממנו (נקנה חדש) והגיע בתקופה הזו 3 פעמים על גרר למוסך בגלל נדנדי שסתומים שנשברו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה רבה לכולם..

את האמת אני חושב לקנות קראבל אבל הבעיה שעדין לא מצאתי רכב שמור!! וב yad2 יש רק 5 מודעות ישנות ! פשוט אין מוכרים לקראבל משנת 2000 עד 2004 ..

לא יודע מה לעשות ..

פורסם
האם יש הבדל בין קראוול לבין טרנספורטר ?

כן - הקראוול מאובזרת ומהודרת יותר.

יש מס' רמות איבזור וגימור עיקריות המבוססות על אותו המרכב, בסדר עולה:

1- טרנספורטר

2- קראוול

3- מולטיוואן

בהצלחה!

• תוכן חדש...