Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי cvr בתיבה אטומה כרגע,הסאב מורגש אבל לא כמו שציפיתי,אבל אמרו לי שאם הוא יהיה בפתוחה הוא יורגש הרבה יותר,כרגע הסאב מקבל בסביבות ה300 rms,אז איזה תיבה אני צריך לבנות לו?,אם אפשר לקבל מידות אני אשמח,תודה!

פורסם

תאמת אני ואנגלית לא הולכים ביחד,ובקשר לסאב הוא יד שנייה ואני לא יודע באיזה שנה הוא יוצר,הוא בצבע כסוף עם הסמל של קיקר באדום באמצע..,תודה בכל מיקרה:)

פורסם

טוב, כדאי מאוד שתלך ביחד עם אנגלית, חברה טובה זאת :-)

בקיצור, יש שם שתי המלצות (אני מאמין שיש לך סאב של 12") : 49.6 ליטר ו-63.7 ליטר וגם יש להוסיף לזה את נפח הפורט.

מידות הפורט: (מידות פנימיות)

תיבה קטנה -

רוחב 31.8 ס"מ, גובה 6.4 ס"מ ואורך 50.8 ס"ם.

תיבה גדולה -

רוחב 31.8 ס"מ, גובה 7.6 ס"מ ואורך 52.1 ס"ם.

נפח של פורט הוא : (רוחב + פעמיים עובי MDF) * (גובה + פעמיים עובי MDF) * (אורך).

נניח עובי הMDF 19 מ"מ, נפח פורט קטן הוא 18.4 ליטר נפח פורט גדול הוא 21.2 ליטר

ואז נפח של תיבה קטנה הרצוי 68 ליטר, נפח תיבה גדולה הרצוי 84.9 ליטר

לגבי הגודל של תיבה קטנה - מידות פנימיות: פנל קדמי 43 ס"מ על 40 ס"מ, עומק 40 ס"מ.

תיבה גדולה - מידות פנימיות: פנל קדמי 50 ס"מ על 40 ס"מ, עומק 42 ס"מ.

בד"כ מרכיבים את הפורט בפנל קדמי

שיהיה בהצלחה!

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

מזכיר לי משהו שאני כבר סרטתתי לך לא מזמן...הלכת למחתרת הא!!

קובי קובי..אמרתי לך שתגיע לנפחים האלה ואתה מתבחיין על הבגז המעפן..לא צריך בגז צריך סאב..

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...