Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק, עדיף להיות שיפוצניק בלי תואר , אני מבטל את התארים שלי וקונה L200 של שיפוצניקים :)

רועי, סחתיין על הנתונים, הפתעת אותי.

ליביו , אם שנתיים שלוש אחרי התואר אתה לא ב20K ברוטו , מצבך לא טוב. [מדובר על משרת פיתוח]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל - אל תדאג לי , אני בסדר , מצבי בסדר גמור (מה גם שלא הגעתי לשנתיים שלוש אחרי התואר במשרות פיתוח , סיימתי שנה שעברה והכל בסדר :) ) דיברתי יותר על הממוצע.

מה שאמרתי זה שיחד במצטבר הייתי רוצה להגיע ל40 שזה לא כזה אלמנטרי אם שני הצדדים הם לא מפתחים טובים עם תואר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם כבר מדברים על רמות שכר.

באיזה תחומים הייתם ממליצים להתמקצע? כלומר, באלו תחומים השוק פחות מוצף והשכר יותר גבוה, או כאלה שנחשבים נישתיים?

מדובר על בוגר תואר מדמ"ח מאונ' מוכרת.

פורסם
אם כבר מדברים על רמות שכר.

באיזה תחומים הייתם ממליצים להתמקצע? כלומר, באלו תחומים השוק פחות מוצף והשכר יותר גבוה, או כאלה שנחשבים נישתיים?

מדובר על בוגר תואר מדמ"ח מאונ' מוכרת.

בEmbedded תמיד תהיה עבודה, שלח ה"פ אם אתה רוצה פרטים ספציפיים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ואם מסתכלים על כיוון הפוך ובצמיחה מטורפת - יש דרישה חזקה למפתחי מובייל (טובים , לא כל מני בוגרי הסמכות מכללת שקר שטות לקורס אייפון) גם אייפון וגם אנדרויד , במיוחד כאלו שיודעים לעבוד עם סרברים ולא סתם משחקים טיפשיים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

תודה!

מה עם תכנות לינוקס קרנל? האם יש בזה עבודה?

איך שאני רואה את הדברים, מי שמסיים תואר, צריך לחשוב טוב טוב במה הוא הולך להתמחות. זה הולך ללוות אותו תקופה ארוכה. תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

עד כמה שאני יודע וראיתי יש המון עבודה בתחום הקרנל, במיוחד אם אתה מכיר פלטפורמות שהן לא PC (דברים מבוססי ARM - למשל ובעיקר TI OMAP). הרבה חברות מפתחות מוצרים מבוססי לינוקס וקשה עד בלתי אפשרי למצוא אנשים טובים - ולמישהו טוב באמת ישלמו גם משמעותית מעל 30K.

זה תחום לא רע להכנס אליו, במיוחד אם אתה לוקח בחשבון שאנדרואיד הוא למעשה לינוקס לכל דבר וגם הוא תופס תאוצה מחוץ למובייל (לאט, אבל זה יגיע).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

בכל התחומים חסרים מתכנתים כרגע עם נסיון.

מתכנתי .net, ג'אווה, C++, ואפילו perl ו- python

חסרים כרגע גם מתכנתי אייפון ואנדרואיד.

אנחנו עכשיו בתהליך גיוס ובאמת שקשה למצוא מתכנתים טובים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
בכל התחומים חסרים מתכנתים כרגע עם נסיון.

אכן קשה למצא מתכנתים טובים בכלליות - בכל תחום.

מה שמשעשע גם זה בעית הביצה והתרנגולת - המתכנת והניסיון הנדרש.

(או עצוב - תלוי אם כבר מצאת את הדריסת רגל בעולם הפיתוח או לא)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

יש עוד יתרון בלהכנס לתחום קרנל לינוקס - אחת האופציות לצבירת נסיון היא פשוט להכנס לעבודה באחת הקבוצות שתורמות לקוד של הקרנל, או לאחד המודולים שקשורים אליו.

ככה אתה לא תלוי במעסיק שייתן לך צ'אנס, אתה מגיש מועמדות לצוות התנדבותי ומתחיל לרוץ.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה נכון כמעט בכל תחום.

קהילת הקוד הפתוח ממזמן חצתה את גבולות הלינוקס.

אם אתה רוצה לבנות לעצמך תיק עבודות בצורה אקטיבית - רק כנס לgithub לדוגמא , חפש פרויקט קוד פתוח שמעניין אותך ותעשה לו BRANCHING , תתעדכן , תציע תיקונים ופיצ'רים בPULL REQUESTים , תפתח ISSUES טובים.

כנ"ל גם תשובות בStackOverflow וLINKEDIN.

יש הרבה מאוד דרכים לבנות מוניטין שבהחלט נראה ומשפיע לפני שאתה מתחיל לעבוד או מגיע לראיון.

את לינקד אין אני משאר שאתה מכיר , אבל גם שני האחרים הם ממש חובה:

http://www.github.com (ובכלל שווה שתכיר את git כפלטפורמה של REVISION CONTROL ומתודולוגיות עבודה עם עוד מפתחים)

http://www.stackoverflow.com

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
צודק, עדיף להיות שיפוצניק בלי תואר , אני מבטל את התארים שלי וקונה L200 של שיפוצניקים :)

לא כזה רע להיות שיפוצניק - קח שני סינים, 1000+ ש"ח ליום בשחור...

רועי, סחתיין על הנתונים, הפתעת אותי.

אני אגיד דבר כזה - אם הייתי רוצה לפתח קריירה כשכיר בהייטק, אז זה רק שם. יותר אפשרויות, יותר כסף (בסופו של דבר), שעות נוחות יותר ואופק מקצועי גם מעבר לגיל 40. לי נוח איפה שאני כרגע (שזה כאן), אבל אני עצמאי ולא שכיר.

פורסם
זה נכון כמעט בכל תחום.

קהילת הקוד הפתוח ממזמן חצתה את גבולות הלינוקס.

אם אתה רוצה לבנות לעצמך תיק עבודות בצורה אקטיבית - רק כנס לgithub לדוגמא , חפש פרויקט קוד פתוח שמעניין אותך ותעשה לו BRANCHING , תתעדכן , תציע תיקונים ופיצ'רים בPULL REQUESTים , תפתח ISSUES טובים.

כנ"ל גם תשובות בStackOverflow וLINKEDIN.

יש הרבה מאוד דרכים לבנות מוניטין שבהחלט נראה ומשפיע לפני שאתה מתחיל לעבוד או מגיע לראיון.

את לינקד אין אני משאר שאתה מכיר , אבל גם שני האחרים הם ממש חובה:

http://www.github.com (ובכלל שווה שתכיר את git כפלטפורמה של REVISION CONTROL ומתודולוגיות עבודה עם עוד מפתחים)

http://www.stackoverflow.com

ליביו

או שתקנה BeagleBoard ותעשה משהו מעניין... האפשרויות הן אינסופיות, לצערי הרוב מסתפקים במסגרת האקדמאית הבטוחה והמשעממת. אולי כי הם לא באמת אוהבים את זה?

פורסם

לצערי מסכים עם רועי , אבל חלק באמת או שלא חושבים על זה / מכירים את זה וחלק אחר קצת עצלנים ובטוחים שהתואר זה הדבר הכי קשה בעולם ומכיל את כל זמנם.

(אישית , הייתי יותר בקבוצה שלישית של עבודה במהלך התואר , אבל כשסיימתי וחיפשתי עבודה ברצינות הקדשתי המון זמן ללמוד את התחום שאהבתי ולהעמיק בו מעבר למסגרת האקדמאית - וזה השתלם לי מאוד).

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...