Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו בבניין רוצים לשפץ את הלובי.

בעיקרון אין שמה יותר מדי מה להנדס - זה להדביק קרמיקות ואולי ליצור איזו אדנית מאבן.

בכל מקרה - לפני שמכנסים את הדיירים רציתי ליצור איזשהיא הדמייה בסיסית של איך זה אמור להראות אחרי ואולי להציע להם 2-3 אופציות.

אין לי ספק שלא צריך כאן את אילן פיבקו - השאלה איך נראה לכם שאני יכול להשיג מישהו שיחווה דעה ויעשה את ההדמיות האלו במחיר די סימלי. אין לי בעיה שסטודנט ישעה את זה. כל הכסף הולך מהכיס שלי (הועד לא רוצה אדריכל - רוצה קבלן ישר - אבל לפני זה צריך להחליט מה עושים וההדמיות יקלו על זה פי 1000).

או לחילופין - האם אני יכול לעשות את ההדמיות בעצמי? יש תוכנה ידידותית? (מעדיף שלא - כי בכל זאת יהיה נחמד לשמוע דעות של אחרים.

תודה.

פורסם

בראשל"צ.

שוב, אני ממש לא מתכוון לתוכנית מפורטת וכו' - סה"כ שיעזור לי קצת לעשות איזה שהיא המחשה לשאר הדיירים שנוכל לבחור כיוון.

מדובר בלובי קטן ופשוט של בניין ישן קטן ופשוט בתקציב קטן יחסית.

מישהו יכול לעזור לי לתפוס כיוון?

פורסם

ארבע אופציות:

הפתרון הפשוט ביותר יהיה לחפש ברשת תמונות של לוביים שמוצאים חן בעיניך,

להדביק על פלקט כמה "אימג'ים" ולהראות כוונה, גם אם לא בדיוק במידות שלכם, אלא ממחישה רעיון / אוירה / חומרי גמר וכו'.

אחרי שתגיעו להסכמה תוכל גם להסביר לקבלן על סמך האימג'ים האלו מה רצונך.

זה נראה לי הפתרון הפשוט והזול, שיאפשר לך לעשות "בחירות דמוקרטיות", בלי להכנס להוצאות על חשבונך.

בלי קשר תוכל לחפש בין הדיירים למי יש קרוב או מכר מעצב אדריכל שיוכל לעזור בסכום סמלי.

תוכנה ידידיות מאוד להכנת הדמיות תלת מימדיות, חינמית, של גוגל נקראית

SKETCH UP.

תוך שעה שעתיים של משחק ומעקב אחרי ההסברים תוכל לבנות מודל תלת מימדי של החלל. (אחרי שמדדת אותו).

אפשר ממש להסתובב בתוך החלל שבנית, וגם להפיק מהתוכנה תמונות להדפסה.

צילום של החלל, וציור על הפרספקטיביות עם הסברים. נדרשת יד טובה, הבנה מרחבית ויכולת גרפית, אני מניח שיש לך את כל הכישורים אם אתה חבר בCARSFORUM.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תוכנה ידידיות מאוד להכנת הדמיות תלת מימדיות, חינמית, של גוגל נקראית

SKETCH UP.

תודה על ההמלצה. יעזור גם לי קצת כפי הנראה.

אין לי עצה לפותח השירשור, צר לי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לרזמל: סקטצ'אפ היא תוכנה ידידותית יחסית לתוכנות CAD,

אבל עדיין יש לה עקומת לימוד תלולה, ורק מומחה-על יצליח להוציא תוך שעתיים

משהו שנראה חצי-סביר.

שאר הרעיונות -

ציור עם פרספקטיבה, פלקט עם הדמיות - מעולה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רק מומחה-על יצליח להוציא תוך שעתיים

משהו שנראה חצי-סביר.

מדובר בחבר פורום, בעל גישה לאוף טופיק. הוא מסוגל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...