Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש את הרכב הנ"ל, יד וק"מ נמוכים עם עדיפות לרכב עם היסטוריית טיפולים מסודרת.

מה שחשוב לי ברכב(מדורגים מהמשמעותי ביותר לפחות משמעותי) :

1. אמינות - עד עכשיו היו לי רכבים יפנים ולפי מה שקראתי ברשת, הפוקוס מפגינה אמינות כמעט יפנית. מישהו חושב אחרת?

2. התנהגות כביש - זה הפרמטר שהנחה אותי בבחירת הרכב הנ"ל. יש לנו במשפחה מאזדה 3 אוטומטית שאני מוצא אותה מאוד מהנה לנהיגה. אני יודע שהיא מבוססת על הפוקוס ויש הטוענים כי הפוקוס דור ראשון מהנה יותר הודות להגה ולמתלה האחורי הרב חיבורי שלה. אשמח לשמוע מאנשים שנהגו על שני הרכבים ולשמוע איזה רכב מהנה יותר לנהיגה(תקחו בחשבון שהפוקוס ידנית).

3. צריכת דלק - אני נוסע 60% מהנסיעות שלי בבין עירוני, אני רוצה להאמין שאצליח להגיע לצריכת דלק של 1 ל14 לפחות. לאיזה צריכת דלק עלי לצפות?

4. ביצועים - הפוקוס שוקלת באזור ה1150 ק"ג בגרסה הידנית ולמרות ההספק הצנום של 100 כ"ס שיש ברשותה היא מספקת ביצועים סבירים הודות למנוע גמיש. ע"פ הנתונים הרשמיים היא מגיעה ל100 קמ"ש תוך 11.4 שניות. הביצועים מספקים?

5. מראה - טוב זה כבר עניין שלי, אבל אני מוצא את הפוקוס 5 דלתות רכב נאה מאוד.

אשמח לשמוע דעות נוספות מאנשים שהחזיקו את הרכב.

תודה רבה!

פורסם

היי

נהגתי על 2004 אוטומטית למשך כחודש שהתבססה על אותה פלטפורמה רק סדאן

הרכב מהנה לנהיגה ואף אולי מרגיש טיפה יותר זריז ממודל של 2006

לגבי גיר רגיל אין לי מושג ואני סקפטי אם תמצא כזה בכזאת קלות שהוא לא מנוע דיזל

בהצלחה

פורסם

1. לגבי אמינות - אין "מחלות" מיוחדות, לפחות ממה שאני יודע (גיר ידני ינטרל בעיות צפויות מכוון אחיו האוטומטי).

2. התנהגות כביש - הפוקוסים הראשונים היו באמת יותר מהנים מבחינה זו. גם ככה, לפוקוס יש התנהגות כביש דיי טובה.

3. לדעתי, צריכת דלק שאתה מבקש אופטימית מדיי (אבל כדאי להמתין לבעלי רכבים כלאה שיגיבו מנסיונם).

4. הנקודה החלשה - ביצועים. הפוקוס תהייה נוחה וטובה לנסיעות מנהלתיות. ביצועי המנוע בינוניים למדיי. תלוי למה אתה מצפה...

5. גם לטעמי - גירסת ההאצ' יפיפיה (בדוק רק שימושיות, אם הינך צריך תא מטען גדול - עדיפה הסדאן).

לטעמי, לגבי השוואה למאזדה 3 - (בגדול) הפוקוס עדיפה יותר מבחינת נוחות ופחות מבחינת ביצועים והנאה מנהיגה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...