Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי ילדה בת שנה ותשעה חודשים.

הבעיה: הקאות בנסיעה-ללא כל התראה. לא קשור אם מדובר בניסעה קצרה או ארוכה,חם או קר בחוץ,מזגו או חלון פתוח.

אנחנו דיי אובדי עצות.

הייתי פוסל את הרכב על הסף או נהיגה לא נכונה שלי.

אבל הדבר נבדק בכמה סוגי מכוניות:

BMW 318 1992 E36

BMW 318 2000 E46

מזדה3

מזדה 2

AUDI A3

יונדאי I20

בראבו טורבו 2010 {רכב ארור!!!}

חוץ מהיונדאי,בכולם הילדה הקיאה.

לפעמים זה אחרי נסיעה רצופה של שעה וחצי,ולפעמים כמו היום, לאחר נסיעה של חצי שעה בכביש מהיר ללא סיבובים חזקים.

אני הייתי הנהג,

לפעמים אישתי ולפעמים אבא שלה.

כך שסוג הרכב והנהג נבדקו והוחלפו.

אנחנו מחכים שעה + לאחר שהיא מסיימת את האוכל ואז נוסעים.

מה אתם עושים?

האם גם אתם נתקלתם בתופעה כזאת עם ילדכם?

יש מה לעשות ? {לימון,סוג ריח מוסוים שעוזר למנוע בחילות-הבעיה שזה ללא הודעה מוקדמת,היא יכולה להיות שמחה ועליזה ופתאום-פוף,הכל יוצא}

תודה לעוזרים

אלעד

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כאחד שסבל במון בתור ילד מזה,וגם היום (אם אני לא נוהג יש לי בחילה) , יש כמה פיתרונות:

1) דיקור סיני

2) יש צמיד שקונים בד"כ לנשים בהריון ושמים על 2 הידיים. זה מעולה נגד בחילות לא רק לנשים בהריון אלא גם לסובלים מבחילות ברכב.

צריך לשים אותם כרבע שעה לפני שאתם מתחילים לנסוע.

http://www.bmommy.co.il/?CategoryID=182

פורסם

אני לעתים יחסית קרובות סובל מהתופעה הזאת. למעשה אני הבן אדם היחיד שמכיר שמצליח לקבל בחילה מהנהיגה של עצמו (קורה לי קבוע במצדה-ערד :| ).

מצאתי שהדבר שהכי עוזר כדי למנוע זה פשוט לא לאכול לפני הנסיעה ולא לשתות יותר מדי. הדבר שהכי עוזר להתאושש מהתחושה אחרי שהיא כבר מגיעה זה לשתות לימונדה חזקה.

בהצלחה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מוזר, לאחותי יש את התופעה הזו, אבל אצלה זה קורה רק ברכבים עם הנעה קדמית.

אני יודע שזה לא עניין פסיכולוגי כי היא לא מודעת להבדלים בין הנעה קדמית ואחורית, ופשוט אומרת באילו רכבים היא מרגישה בחילה וזה מסתדר עם התיאוריה.

צורה אחת טובה להתמודד עם זה היא לאמן את הילדה להסתכל על מסלול הנסיעה ולא להתעסק למשל עם כתיבה, קריאה או כל דבר שלא מאפשר לה לראות החוצה.

בחילה וסחרחורת נגרמות מחוסר התאמה בין האוזן (מרכז הבקרה של שיווי המשקל) ובין העיניים. כל עוד העין והאוזן הפנימית פועלות ביחד, הכל אמור להיות בסדר.

ברגע שאין התאמה כי היא מרגישה תנועה אבל העין לא מאשרת את זה, יש בחילה.

פורסם

צורה אחת טובה להתמודד עם זה היא לאמן את הילדה להסתכל על מסלול הנסיעה ולא להתעסק למשל עם כתיבה, קריאה או כל דבר שלא מאפשר לה לראות החוצה.

אתה יכול אולי לאמן את אחותך להסתכל על מסלול הנסיעה ולא להתעסק בדברים אחרים אבל פה מדובר בפעוטה בת פחות משנתיים. נראה לך שאפשר לאמן אותה להסתכל על מסלול הנסיעה והיא תיסע כך בסבלנות?

לו היה זה אפשרי, פותח השרשור ואשתו היו פותחים שרשור לבקש המלצות על מכוני השתלת שיער לאחר שימרטו את כל שיערם מרוב תסכול. אתה לא יכול לצפות מפעוטות לסבלנות והבנה של מבוגר.

העצה הכי טובה שאפשר לתת היא פשוט להיוועץ ברופא/ת ילדים

פורסם

נסה לדאוג שלא תאכל/תשתה הרבה או דברים כבדים לפני נסיעות. הלאה תשאיר לזמן לעשות את שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
למעשה אני הבן אדם היחיד שמכיר שמצליח לקבל בחילה מהנהיגה של עצמו (קורה לי קבוע במצדה-ערד :| ).

.

שמע, הפלת אותי מצחוק עם המשפט הזה.........

:lol:

לפותח השרשור,

ניסית להחליף ילדה ?

אם כן, זה עדיין קורה ?

:wink:

וברצינות, נסה להתייעץ עם רופא בעניין, אני בטוח שזה משהו שמוכר להם ויכולים להמליץ על דרכי מניעה.

המלצה רצינית שלי תיהיה להשתדל בשלב זה שיהיו מושבי עור ברכב, ככה לפחות יהיה הרבה יותר קל לנקות את הקיא וזה לא יגרום גם לך ולאשתך להקיא בכל פעם שתכנסו לרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ניסית לבדוק אם התופעה מתרחשת עם/בלי מיזוג אוויר קירור ?

יש ילדים שרגישים למיזוג אוויר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

מצטער, לא קראתי את כל השרשור אז אני לא יודע אם ענו לך כבר, אבל ניסית אולי להחזיר את הילדה ולבקש אחרת במקום?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מוזר דווקא יונדאי הרכב שהכי הייתי מקיא ממנו :)

הוצאת לי את התגובה מהמקלדת...

לפותח השרשור - הילדה שברשותך בת כשנה ותשעה חודשים, וכיום כל היבואנים נותנים לפחות שנתיים אחריות, לכן כמו שאמרו לפני, קח אותה למוסך מורשה יבואן בעל מחשב דיאגנוסטיקה מקצועי.

צחוק בצד, כדאי אולי לבדוק לה אוזניים, אולי יש בעיות שקשורות למרכז שיווי המשקל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מצטער, לא קראתי את כל השרשור אז אני לא יודע אם ענו לך כבר, אבל ניסית אולי להחזיר את הילדה ולבקש אחרת במקום?

אני בדרך כלל מכניס קצת צחוק בשירשורים שלי כמו שאני אוהב שאנשים כאן מצחיקים אותי.

בדרך כלל זה עובד.

לגבי הרופא,יש בעיה.למבוגרים יש טבליות מציצה,לילדים אין סירופ שיכול לעזור.

נראה לי שבסוף,פשוט נעצור כל איזה 20 דקות,ניתן לה לרוץ כך בצידי הדרך,{למשל יש ב443 יש כל 5 דקות מפרץ שמוכר בורקס+מלבי,מלא מלא מלבי!}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מספר שיטות שיכולים לעזור:

1. לתת לילדה שקית הקאה צמודה ולנסות להרגיל אותה להשתמש בה.

2. מחקר שנוסה בקרב אנשים בוגרים הראה שאם מתמקדים בנקודה אחת מרוחקת הדבר מקל [לדוגמא לוח השעונים ].

אכן הבעיה נגרמת עקב אותות שהמוח מקבל מהאוזן [ספציפית מאיבר שניקרא השבלול]. ומאותות סותרים/לא תואמים מהעין.

אלו גורמים לתחושת הוורטיגו והבלבול.

הילדה קטנה ולכן השאלה אם אפשר לגרום לה להתמקד במשהו מרוחק .

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...