Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול ראיתי את אחת המודעות שמפרסמות אותו ביד 2 ופשוט נדלקתי עליו!

למרות שאני בן 25 ויש הטוענים שזה רכב ל"מבוגרים" בכל זאת הצורה הקלאסית שלו פשוט ממש גורמת לי להתלהב.(אהבה ממבט ראשון :-*)

ומכיוון שלא קונים רכב על פי המראה שלו (לפחות לא אך ורק) אז הייתי רוצה לדעת עליו עוד דברים, כי באמת אני רק לפני יומיים נתקלתי בו בפעם הראשונה בחיי.

הדברים שמעניינים אותי:- חשוב לציין שהתקציב שלי הוא לשנתון 2002 (עד 50 אלף)

1. צריכת דלק.

2. עלות אחזקה ( טיפולים,ביטוח).

3. מה ה"מחלות" שלה.

4. התנהגות על הכבוש( איך היא מאיצה)

עוד משהו שהייתי רוצה לציין זה שרוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר ואני גר בדרום אז אין בעיית פקקים וכאלה

(שזה נתון שאמור להשפיע על נתוני הדלק)

תודה רבה מראש! אני מצפה לקבל תגובות(והרבה)

פורסם

לגבי סעיף 4 - מה הקשר בין "התנהגות" ל"איך היא מאיצה"? בכל מקרה - התשובות הכי כנות שאפשר לתת לשתי השאלות הללו הן "נורא ואיום" ו"מה זה משנה", בהתאמה.

ה-PT מכונית מתחת לבינונית ואלמלא צורה המיוחדת היתה נכנסת לפח האשפה של ההיסטוריה יחד עם מכוניות קוריאניות של שנות ה-90 (ואני מתנצל בפני הקוריאניות החדשות, שברובן אינן רעות כלל, על עצם ההשוואה) שהן הדבר הכי דומה לה מבחינת התנהגות, איכות ייצור וכו'.

אם אתה רוצה רכב שנראה מיוחד, יש אופציות הרבה הרבה יותר טובות ואיכותיות, כמו מיני, 500, רודסטרים למיניהם, וכו'

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

1- במקרה שרוב הנסועה שלך בין עירונית, 1:10-11. מדובר בטוחנת דלק לא קטנה. מנוע 2 ליטר ורכב כבד.

2- יקר. אין הרבה חלפים בארץ, החלפים יקרים, והטיפולים לקרייזלר גם כן לא זולים בכלל. לא יודע לגבי הביטוח כי אני לא יודע לאיזו קטגוריה התפלצת הזו נכנסת אצלם.

3- יש לא מעט תלונות על הגיר שנוטה להתפגר ועל המנוע שטוחן שמן.

4- תאוצה עצלה למדי (כאמור, רכב כבד), עושה הרבה רעש בתאוצה אבל לא ממש מתקדם לאנשהו, התנהגות כביש איומה (אחיזה לא משהו, יש תחושה בפניות שאתה עוד רגע מתגלגל, מרחק בלימה גדול)

אין שום סיבה לאדם שפוי לקחת את הרכב הזה. ב 50 אלף שקל יש המון רכבים מיוחדים אחרים.

פורסם

קודם כל תודה רבה!

דבר שני,אפשר לקבל שמות ודגמים ספציפיים לרכבים שגם "מיוחדים" בעד 50 K

וכמובן לא שנתון של מלחמת העולם השניה.

תודה מראש.

פורסם

דווקא את הקרוזר כן קונים לפי המראה שלו. ולמרות שכנראה אין סיבה טובה אחרת, לא צריך לזלזל בכך, מכוניות רבות נקנות בשל עיצובן או ייחודן.

פורסם

מכוניות עם עיצוב מיוחד בד"כ מציעות משהו שילך עם זה.

חלק טוחנות דלק אבל נוחות ומציעות מרווח פנים ענק, חלק דחוסות ולא נוחות אבל מציעות ביצועים מרשימים, חלק לא מצטיינות כמעט בשום דבר אבל נראות מדהים ומגיעות באיכות הרכבה טובה.

הקריילזר נראית נחמד למי שאוהב רטרו, לא מדהים ולא קרוב לזה. איכות ההרכבה שלה לוקה בחסר, וכל הסעיפים שציינתי למעלה גם כן. אז שוב- אין סיבה לאדם שפוי לקחת את הרכב הזה.

vcpavel-

משהו שלא תרצה להיפרד ממנו- אלפא 147

משהו קטן ושמח- רנו קליאו ספורט

משהו עם גג נפתח- פיג'ו 206CC

ומשהו שלא יטחן לך את הכיס- פונטו ספייס HGT

זה ככה בשליף.

פורסם

vcpavel-

משהו שלא תרצה להיפרד ממנו- אלפא 147

משהו קטן ושמח- רנו קליאו ספורט

משהו עם גג נפתח- פיג'ו 206CC

ומשהו שלא יטחן לך את הכיס- פונטו ספייס HGT

זה ככה בשליף.

צרפתיות ממש לא בא לי.

ואלאפא רציתי בזמנו. אבל המוסל היחיד שיעשה לך טיפול כמו שצריך נמצא במרחק כמעט 100 KM.

אז רק הפונטו...

בכל מקרה תודה.

ד"א אתה מדבר מניסיון? היה לך את הקרייזלר ? או מישהו קרוב אליך שהיה לו? כאילו מאיפה הידע?

פורסם

מישהו שעבדתי איתו למשך חצי שנה, היינו מתחלקים בהסעות. ועזוב את זה שהדעה שלי היא שהרכב מסריח מכל בחינה, הבנאדם עצמו התלונן עליו בלי סוף, ועל העובדה שהוא לא מצליח להיפטר ממנו.

לגבי מה שאמרת-

עזוב "צרפתיות ממש לא בא לי", כמות הכיף שהדברים האלו יתנו לך יכסו כל דעה קדומה לגבי צרפתיות.

ולא, הן אפילו לא מתקלקלות בתדירות שכנראה שמעת עליה :roll: הכל תלוי בטיפולים.

האלפא- תחשוב אם לא שווה לעשות את הנסיעה פעם בכמה חודשים או פעם בשנה.

הפונטו- למרות שמדובר ברכב קטן חביב ונמרץ מאוד עם עיצוב יפה, דווקא בהתנהגות כביש הוא לא מצטיין כמו האחרות וההגה שלו, בגלל שהוא חשמלי, די חסר תחושה.

פורסם

במחשבה שניה, דווקא הפיג'ו קורצת מאוד... הידנית 1.6, גם חסכונית בדלק.

אבל באמת שזה מפחיד אותי, בגלל שהיא צרפתית. יש לי כרגע רנו מגאון 2001, ואני סבלתי איתה מאוד מאוד בשנה הראשונה!

עכשיו בלי העין הרע הכל מצויין !

פורסם

כמו שאמר יהורם גאון על המוזיקה המזרחית: "זבל שלא ברא השטן", ככה גם ה-PT. הרכב הזה הוא כנראה ממציא קטגוריית הדרעק.

כתבתי פעם את התרשמותי ממנו, בצע חיפוש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
במחשבה שניה, דווקא הפיג'ו קורצת מאוד... הידנית 1.6, גם חסכונית בדלק.

אבל באמת שזה מפחיד אותי, בגלל שהיא צרפתית. יש לי כרגע רנו מגאון 2001, ואני סבלתי איתה מאוד מאוד בשנה הראשונה!

עכשיו בלי העין הרע הכל מצויין !

הפיג'ו והקליאו ספורט אלו לא רכבים שזול במיוחד לתחזק, בהחלט.

אבל, סתם להשוואה, זול יותר לתחזק אותם מאת הקרייזלר, וגם לא מדובר על עלויות היסטריות.

בנוגע לתקלות- גם פיג'ו וגם רנו סובלות מבעיות רבות בגיר האוטומטי בשנים האלו. ולכן- לוקחים ידני.

כל עוד מטפלים בהן כהלכה, הצרפתיות הידניות לא נוטות לבעייתיות יתר במכלולים היקרים, אולי קצת שטויות במערכות החשמל פה ושם, אבל שום דבר רציני ו/או שירוקן לך את הכיס מהר מדי.

• תוכן חדש...