Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

din 2 פנסוניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל יחסי :)

בעיקרון, הוא לא רע בכלל, יש ברכב של חברה שלי על קומפוננט בסיסי ללא מגבר ואפילו אני התפלאתי מאיכות הסאונד שלו.

שוב, זה כנראה לא יהיה איכותי כמו מכשיר ב- 10,000 שקל, אבל הוא מספיק טוב לדעתי, גם אם אתה רוצה להשקיע סכום נכבד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
הכל יחסי :)

בעיקרון, הוא לא רע בכלל, יש ברכב של חברה שלי על קומפוננט בסיסי ללא מגבר ואפילו אני התפלאתי מאיכות הסאונד שלו.

שוב, זה כנראה לא יהיה איכותי כמו מכשיר ב- 10,000 שקל, אבל הוא מספיק טוב לדעתי, גם אם אתה רוצה להשקיע סכום נכבד.

srool את התשובה קיבלתי ממך במפגש האחרון . בכל זאת אני מרגיש שהצליל מתכתי ולא מספק

פורסם

shlomoalon קשה לי להבין מה אתה מחפש לדעת

הרי אתה מודיע שהוטא נשמע לך מתכתי זה לא ישנה גם אם תקבל 2 מיליון תגובות שחושבות אחרת

אין לי מושג איזה דגם פנסוניק יש לך ואני לא יודע על בעיה מיוחדת בסאונד מה שכן אני יודע (במידה ויש לך) זה על בעיית סינכרון ב BT במכשיר ובעיה מעצבנת שדורשת התקשקשות חוזרת ונשנית עם ההגדרות

דרור

פורסם

למה אתה מאשים את ה HU ? אתה חושב שהסיגנל שיוצא מה HU שלך מושפע ממתכת כלשהי ?

שוב, אתה יכול לשדרג את הר"ד הזה לאחד טוב יותר, או איכותי יותר מבחינת סאונד כמו ה AVIC של פיוניר, זה יעלה לך כמה אלפי שקלים טובים. מצד שני אתה יכול להשקיע את אותו הכסף בדברים אחרים שאולי ייתנו לך שיפור גדול יותר, כמו למשל להוציא את הטוויטרים שלך מהמיקום המקורי ולבנות אותם בקורה, כמו להוציא את הוופר שלך מהדלת ולבנות לו פוד עם זווית ולגרום לו לנגן יותר מיד, אולי אפילו לעבור לסט 3 חלקים, כיוון שיש לך כבר תשתית טובה כמו פרוססור ועוד כמה דברים.

פורסם
shlomoalon קשה לי להבין מה אתה מחפש לדעת

הרי אתה מודיע שהוטא נשמע לך מתכתי זה לא ישנה גם אם תקבל 2 מיליון תגובות שחושבות אחרת

אין לי מושג איזה דגם פנסוניק יש לך ואני לא יודע על בעיה מיוחדת בסאונד מה שכן אני יודע (במידה ויש לך) זה על בעיית סינכרון ב BT במכשיר ובעיה מעצבנת שדורשת התקשקשות חוזרת ונשנית עם ההגדרות

דרור

אן לי שום בעיה עם bt מה שכן רציתי לדעת אם אחליף לפיוניר 4250 אם הצליל ישתפר

פורסם

לדעתי HU זה דבר אחרון לשדרג במקרה שלך. דבר ראשון לשיפור זה התקנה מיקצועית של הציוד.

מקצועית לא בהכרך מאיש מקצוע אבל באופן שימצא את מה שיש לך בצורה אופטימלית לרכב ולאפשרויות הכספיות שיש לך כרגע.

איטום, טבעות עץ, זויות... וכמובן כיוונים.

פורסם

shlomoalon אני לא יודע אם הוא ישתפר (זה אתה תצטרך להגיד) מה שאני יודע זה שהצליל בטח שישתנה

אני אישית לא סובל פנסוניק ולא קנווד לדעתי הם מנגנים חורק וצורמני מדי

אני אוהב את (יש כאלה שיכנו זאת "שכונה") הפיוניר ואת ה JVC

אם המכשירים האלה קל לי להגיע למגוון גדול יותר של דרישת לקוח ובצורה טובה ונוחה יותר

אשמח אם תעביר את פרטי הסטאפ שלך ואולי אוכל לייעץ בנקודות אחרות שגורמות לך לצליל מתכתי מעבר למכשיר הראש

(אל תדאג אני לא ימליץ לך על פרוססור :-D)

דרור

פורסם

יבגני- שמעתי אצלו, נשמע די טוב, יש לו בידוד, ו BIT 1 שכיוון לו היבואן של אודיסון או אחד העובדים שלו, אני לא יודע אם ההתקנה שם בעייתית.

מה שכן, הייתי נותן לסט עוד קצת זמן להיפתח, מוציא את האלמנטים מהמיקום המקורי (שאני לא יודע אם הוא רוצה לעשות כי הוא מחליף רכב כל זמן קצר יחסית), מנסה לשנות את הכיוונים בביט 1 כך שהטוויטר פחות ישתלט ולתת עוד קצת נפח לסאונד שבהחלט חסר, לדעתי כי הסט לא נפתח עדיין.

פורסם
shlomoalon אני לא יודע אם הוא ישתפר (זה אתה תצטרך להגיד) מה שאני יודע זה שהצליל בטח שישתנה

אני אישית לא סובל פנסוניק ולא קנווד לדעתי הם מנגנים חורק וצורמני מדי

אני אוהב את (יש כאלה שיכנו זאת "שכונה") הפיוניר ואת ה JVC

אם המכשירים האלה קל לי להגיע למגוון גדול יותר של דרישת לקוח ובצורה טובה ונוחה יותר

אשמח אם תעביר את פרטי הסטאפ שלך ואולי אוכל לייעץ בנקודות אחרות שגורמות לך לצליל מתכתי מעבר למכשיר הראש

(אל תדאג אני לא ימליץ לך על פרוססור :-D)

דרור

הסטאפ קומפוננט voca מגבר 4 ערוצים herts מונו lrx סאב voca פרוססור bit 1

פורסם

יכול להיות שהסט באמת עדיין לא נפתח

אין לי ניסיון עם הסט הזה

אני הולך להגיד לך משהו קצת מסוכן שעלול להכניס אותי לפינה אבל אני לא הייתי פוסל את זה שהשמיעה תתחמם ותישמע יותר אוטנתית בלי הפרוססור

אני אישית שונא פרוססורים ומעדיף מדיות באיכות הקלטה טובה על משחקי פרוססורים

• תוכן חדש...