Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול קוסמטי ומכני כולל - מגאן קופה שנת 2000 מנוע 1.6

Syber
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן חברים,

היום רכשתי את הרכב הראשון שלי - רנו מגאן קופה שנת 2000 מנוע 1.6 גיר ידני, ואני מעוניין לעשות לה טיפול קוסמטי ומכני כולל (אני בטוח שמהכותרת כבר הבנתם את הכל עד כאן :-D), אשמח מאוד להיעזר בכם, היות ואין לי שום ידע / ניסיון בתחום.

התקציב שלי לטיפול: 11K

צ'ק ליסט:

צביעה כללית לשחור (הצבע הנוכחי - כחול)

ריפוד חדש לכל הרכב

תושבת מנוע

מזגן (הוא לא מקרר)

קלאץ'

טיימינג

דוד אגזוז (אולי כבר להוסיף קצת ולהוסיף גם אגזוז טוב?)

אנג'ל אייז

ספויילר (משהו עדין)

ג'נטים 16" איכותיים

אשמח אם תחשבו לי בערך איך אני עושה את כל זה בתקציב שלי, אם זה אפשרי / מה כדאי להוריד מהרשימה / מה כדאי לשנות או להוסיף, מבקש להתייחס בסלחנות :)

תודה רבה ושבת שלום!

חיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא היה עדיף לקחת את ה11K האלו ולקנות משהו יותר טוב\שמור? (לא יודע מה היו השיקולים שלך בקניית הרכב. אז יותר טוב תלוי בהעדפות שלך)

בעיקרון תתחיל מיישור קו מלא של המנוע,ושאר המכלולים המיושנים\בלואים שדורשים תיקון. ורק אז תתחיל עם גנטים,ספוילירים,כונסי אוטודיפו,ומדבקות.:-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון תתחדש!

בנוגע לצביעה, האם צבע הרכב דהה ולכן דורש צביעה? במידה וכן, לפי דעתי צבע אותו בצבעו המקורי, שינוי צבע הוא כאב ראש לא קטן גם מבחינת משרד הרישוי וגם מבחינת איכות הצביעה שכן כל חלקי הרכב מבפנים גם כן צבועים בצבעו המקורי של הרכב (כחול). במידה וזה לא משכנע אותך ואתה עדיין מוכן לקפוץ לנושא שינוי הצבע, עשה שילוב צבעים (זאת רק דעתי) יעשה רק טוב לחזות של הרכב. כדוגמה ראה את גרסת הראלי של רנו:

renaultmegane32792l.jpg

בקשר לריפודי הרכב, האם הריפודים של הרכב נקרעו? או שאתה רק מעוניין לרענן את פנים הרכב? באם זה רק עניין של צבע ועיצוב תוכל להזמין מהדר רוזן כיסויים למושבים לפי דגם הרכב שלך, כך שזה יישב כמעט כמו המקורי וייתן לך רענון רציני לפנים הרכב.

בכללי תדע שתמיד עדיף קודם כל לטפל מכנית ברכב ורק אחר כך לגשת לעניין החזותי, שיהיה לך בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

iDaNm,

קודם כל, תודה רבה.

הרכב עבר צביעה לפי מספר חודשים ספורים והצבע נראה ממש חדש, למרות שהצביעה לא נראית הכי איכותית.

עוד לפני שקניתי אותו בניתי על שחור, השארתי סכום לצביעה איכותית כי אני פשוט א-ו-ה-ב שחור (:

לאילו חלקים מבפנים הרכב אתה מתכוון? חלקים שנראים לעין?

אשמח אם תכוון אותי כמה אתה מעריך שתעלה צביעה איכותית לשחור של כל החלקים הנראים לעין.

השילוב צבעים מגניב ללא ספק, אך לא ממש בשבילי.. אני מעדיף קצת יותר סולידיות.

לגבי הריפודים, הם כרגע מקוריים אך קרועים בהרבה מקומות ואני כבר מעדיף להשקיע ולרפד מחדש אם זה לא עסק יקר, אני פשוט לא יודע כמה זה יעלה בערך ואיפה אני יכול לעשות את זה.

שוב תודה!

לא היה עדיף לקחת את ה11K האלו ולקנות משהו יותר טוב\שמור? (לא יודע מה היו השיקולים שלך בקניית הרכב. אז יותר טוב תלוי בהעדפות שלך)

בעיקרון תתחיל מיישור קו מלא של המנוע,ושאר המכלולים המיושנים\בלואים שדורשים תיקון. ורק אז תתחיל עם גנטים,ספוילירים,כונסי אוטודיפו,ומדבקות.:-D

האמת היא שחיפשתי רכב בתקציב יותר גבוה, אבל רציתי רכב ספורטיבי ופשוט, ולא כל דגם התאים לדרישות.. כמו כן אם הייתי קונה בכל הסכום את הרכב, לא הייתה לי אפשרות להסב אותו לרכב בהתאמה אישית.. אתה יודע P:

האמת היא שהרכב במצב מכני מעולה, אולי טיימינג ועוד כמה דברים קטנים שדורשים טיפול.

תודה רבה לך!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...