Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מדינת חלם: עיריית ר"ג עתרה נגד פתיחת מחלף אם המושבות (מתוך "כלכליסט").


איציק נ.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

עירית ר"ג טוענת שהמדינה השלימה את בניית המחלף מבלי שהחלו העבודות [הרחבת הכביש] ברחוב אבא הלל ברמת גן, מה שעלול ליצור, לטענתה, פקקי תנועה כבדים ולשבש את פעילות המסחר באזור קניון איילון.

 

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3523669,00.html

 

(אזהרת ציניות)-

באמת, שמתי לב, שהיום אין בכלל פקקים לבאים לאיזור קניון איילון ברמת גן. היציאה ממש "פנטסטית", רחוב בן גוריון ממש ריק כל היום, דרך אבא הלל מהבורסה לקניון רמת גן ממש ריקה ואפשר להגיע ולצאת בקלות... NOT.

 

במקום שיפתחו כבר את המחלף הארור ויקלו על העומסים שיש בציר ז'בוטיסנקי (זו למעשה מטרת הציר הזה: כביש מקביל לז'בוטינסקי שיסייע בהפחתת העומס), עירית רמת גן סבורה שהוא צריך להישאר סגור (בטח לעוד כמה חודשים טובים) עד שימצאו דרך להרחיב את הציר הזה בעוד נתיב (למי שמכיר את האיזור יודע שמדובר בבלאגן אדיר בפני עצמו) - ובכך "לסייע" לציבור הנהגים להמשיך להמשיך לעמוד בפקקי ז'בוטינסקי לנצח.

 

כמובן שזה לא מונע מעיריית רמת גן לסלול מחדש את קטע הכביש ברחוב בן-גוריון (מז'בוטינסקי עד הרוא"ה) עם נתיב אחד בלבד לכל כיוון (ושילכו לעזאזל הנהגים, שיעמדו כמו מניאקים בפקקים) ולהמשיך להתעלל בכל העובר דרך העיר הזאת על בסיס קבוע: פקקי ענק בבן-גוריון בקטע שבין אבא הילל ועד לז'בוטינסקי, פקקי ענק בצומת מכון מור בגלל הפונים שמאלה לבן-גוריון (לבאים מכיוון פ"ת) וכו' וכו' וכו'.

 

זה בסדר, עירית רמת גן, לתזמן את הרמזורים בעיר שלכם כמו $)%*), ולהשאיר "על הדרך" עוד מחלף אחד סגור.

הרי למה בכלל להקל על הבאים\יוצאים מהעיר ?... שיזדיינו :evil:

 

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכביש הזה היה תקוע במשך שנים ארוכות בגלל עיריית בני-ברק. בשלב כלשהוא, לפני כמה שנים, החליטו בעיריית בני-ברק לפתח אזור תעשייה/משרדים חדש והבינו שבלי הכביש הזה האזור החדש שלהם הוא סוס מת אז הם התחילו לדחוף את הפרויקט הזה קדימה ואפשרו את הסיום שלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו שעבדתי באיזור, הייתי מקלל כל יום את הנסיעה למגדלי BSR ברמת גן, כל שעות היום מלבד אולי 5 או 6 בבוקר שאפשר להגיע לעבודה בסבבה, כל הזמן פקוק פקוק פקוק, זה פשוט מטורף נסיעה מרמת גן לפתח תקוה שלוקחת בלילה 10 דק' מקסימום לוקחת בממוצע שעה +- במקרה הטוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...