Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום , ברכב הנ"ל ההצתה היא מכאנית בעלת כבל ופלטינה .

 

אני מעוניין לקנות מודול הצתה שיהפוך את ההצתה לאלקטרונית אבל בפיקוד של הכבל והפלטינה .

 

יש מודול כזה לחברת " אינטגראל" - המחיר של המודול הוא 260 ש"ח .

 

אני מעוניין להפוך את ההצתה לאלקטרונית מהסיבה שבכל טיפול שמחליפים לי כבל ופלטינה - לא מכוונים אותה כמו שצריך , גורם לכך שהרכב "יסחוב" פחות , יצרוך יותר דלק וכו' .

 

באם אני יחליף להצתה אלקטרונית אבל בעלת פיקוד של כבל ופלטינה - אני יצטרך להחליף את הכבל והפלטינה לעיתים רחוקות .

 

לשאלתי האם מישהו מכיר את המודול של החברה הנ"ל ? , מומלץ לטובה או לרעה ? .

 

האם יש המלצה על מודול של חברה אחרת יותר מומלץ ? .

 

מהו הסכום הסביר לחשמלאי רכב עבור התקנה כזו ? .

 

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

שלום רב !

אורך חיים של פלטינה יכול להגיע ל20,000 קילומטר.

עלות החלפתה יחד עם קבל זניח.

שימוש בסליל הצתה לא מקורי, מתוצרת ביתן ספארק, חוטי הצתה מתוצרת זאת, או מתוצרת סינית זהה, יכול לגרום לקיצור חייה של הפלטינה, עד ל2000 קילומטר בלבד, לקרטועים ותסכול רב.

במידה וסליל ההצתה שלך מקורי וחוטי ההצתה איכותייים, החלפת פלטינה וקבל , וכוון נכון ושימון וגירוז ציר המפלג, ימנע מהצורך להסב את המפלג להצתה אלקטרונית, שמחייבת בחלק מהמקרים לבטל את הנגד(רזיסטור) או להחליף לסליל הצתה המיועד להצתה אלקטרונית.

בקיצור רד מזה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דווקא אני בעד לעבור להצתה טרנזיטורית, במקום לתחזק את המערכת ההצתה המיושנת הזו של מגעות וקבל.

 

צר לי , אבל איני מכיר את המוצר שהצגת.

×
×
  • תוכן חדש...