Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספר שאלות בקשר לשידוך מערכת נורמאלית פלוס למערכת מובנית של רכב , לחבר יש ניסן גו'ק חדשה והוא מתעקש לשמור עליה , אז חשבתי על ליין דרייבר נורמאלי ואיכותי , הוא לא מעוניין להוציא מעל ל 5500 ש"ח ככה על כל המערכת לכן להציע לו פרוססורים סגנון ה JBL או ה 3SIXTY לא באים בחשבון , אז השאלה היא מה נחשב כיום לליין דרייבר איכותי בשוק ? כזה שניתן לשדך אליו 2 מגברים ... האם הם מאפשרים לעשות BI AMP ? כל עזרה תועיל :) כמו כן איפה לרכוש .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ליין דרייבר? diforce? מישהו השתלט לך על היוזר!

התכוונת למנחת?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן מנחת :) בדיוק .

לא התעסקתי אף פעם יותר מידיי בלעבוד בלי רדיו דיסק ואיך להמיר את האות בצורה איכותית , אני רק מכיר שמות פה ושם :)

אז איך מנחת עובד , מתחבר לפאנל המונה מנחית את האות ומשם עובר להגברה ? אפשרי לשדך אליו 2 מגברים ואז זה מנחת 4 ערוצים ? יש לו אפשרויות שליטה מסויימות ? אפשר לעשות BI AMP דרכו או רק אם המגבר מאפשר ודרך המגבר .

תודה על העזרה :)

עריכה : עדיין מוכרים את המנחת הזה של GENESIS ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

יש מנחתים של ג'נסיס, אודיסון וזטק שעושים אחלה עבודה.

ראיתי זטק ביד שניה, אודיסון ניתן לרכוש חדש בערך ב- 500 שקל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מנחת\פרוססור ALPINE PXE-H660

סאב הרץ ES300

מגבר JBL GTO 1004

קומפוננט לפי הטעם :

מורל הייבירד

הרץ HSK165XL

ריינבו SLC265

DLS UP6I

הייבירד אודיו קלארוס

----------

5500 שח

פורסם

srool צודק.

העיקרון מנחת פועל למעשה כמו שנאי. ההגיון הבסיסי אומר שלא צריך להיות הבדל בין מנחת ב 20 ש"ח (וקיים דבר כזה, תריצו חיפוש באי-ביי) לבין מנחת ב 700 ש"ח, למעט כל מיני פוקציות של אקולייזר, יציאות למגברים, משחקי גיינים וכו').

אני מאמין שכל מנחת של חברה מוכרת מסדרה בינונית ומעלה יעשה עבודה טובה, לא לשכוח שאנחנו מדברים על רדיו מובנה שגם ככה איכות השמע שלו לא מציאה ומסורסת בעיקר ע"י המגבר הפנימי.

בהחלט ניתן לעבוד ב BI AMP עם מערכת מובנית, הנקודה היא שזה BI AMP "לעניים", השליטה על החיתוכים צריכה להעשות או ע"י המגבר או ע"י הוספת קרוס אקטיבי חיצוני.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה.

אז בעיקרון הוא ירכוש את המנחת של GENESIS , עכשיו אני מאוד מעוניין לשדך לו סט של K2P ב BI AMP , אם זה יהיה תלוי נטו במגבר אז מה דעתכם על השידוך של SUNDOWN 4.100 או איך שלא קוראים לו שיאפשר לעשות BI AMP ?

אגב ... עדיין מוכרים אותם ב L&C ? :|

כל זה יבוא עם איטום מאסיבי של חולי נפש כמובן ...

עריכה : או שאולי עדיף להביא מאיביי ALPINE PXE-H660 ? שעולה 250 דולר ביחד עם מכס משלוח וכדומה יצא כמה ... 1300 ש"ח ? במקום לקנות מנחת ב 600 ... האם יהיה הבדל שמיע ? כי הבחור רוצה רכיבים איכותיים ואני אתבאס מאוד עם הפירלס XXLS ישמע כמו דראק לא מדוייק בגלל המערכת המובנית בצירוף המנחת ואז הוא יאשים את הסאב האלוהי הזה ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טל

הזכיינות על SUNDOWN עברה מL&C לידי ECA (יוסי אלפיין)

http://www.ecaudio.co.il

המגבר הוא מעולה ויעשה עבודה טובה מאוד על הפוקל, הבעיה לדעתי תהיה לאזן את הסט הזה כאשר הוא עובד בתצורת שני חלקים - תהיה לך המון עבודה על הטוויטר תיקח את זה בחשבון.

אני דווקא ממליץ בחום לעשות מאמץ ולנסות להביא לפחות 3sixty.1 שסה"כ היתרון שהוא מוסיף מעבר להיותו מנחת מעולה -

בקרת קליפינג, איזון עוצמות לכל רמקול בנפרד, אקולייזר של 7 עד 15 ערוצים לכל רמקול בנפרד.

בהתחשב שהחבר עובד על מערכת מקורית - הרוקפורד יעשה פלאים, עולה אולי טיפה יותר ממנחת טוב אבל אתה והחבר רק תגידו תודה על כל שקל שהחלטתם להוסיף שם.

אני יודע שההחלטה המקורית היא לא ללכת על משהו כזה אבל אני באמת באמת מבקש מכם לשקול את האופציה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לו בעיה ללכת על זה , הבעיה שלי נובעת מזה שאני שולט לו בתקציב ואני חושב שאני אחרוג ממנו במידה ואביא לו פרוססור כזה או אחר , זה גם היה הרעיון הראשוני שלי .

מה המחירים שלהם ? איפה רוכשים ? כמה זה "קצת" מעל 600 ? :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לדעתי עדיף לכם לקנות פרוססור, בין אם לחרוג מהתקציב מעט עכשיו או לחפש איזה דיל בפורום יד-2 / eBay, פשוט כדי שהתוצאה הסופית תהיה נוחה לכיוונים היות ואתה מתכנן Bi-Amping. אולי ה Audison Bit Ten יכנס לך בתקציב (עולה כ-1200 ש"ח באירופה).

אתה בטח יכול למצוא משהו שיכנס לך בתקציב פה:

http://electronics.shop.ebay.com/i.html?_nkw=&_sacat=79839&_odkw=jbl+ms8&_osacat=79839&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

• תוכן חדש...