Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

9000 קילומטר ,אכן רכב בלוי וישן מסוכן בכבישים, אסור לנסוע איתו לאילת סכנת נפשות, מוטב שתגרוט אותו ?!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ברכב חדיש אתה מקבל את כל המידע בשעונים וכתוביות (באמריקאיות מסוימות עוד יותר מעצבן - אם אתה מתעלם הוא גם אומר לך קולי , מחוסר מים ועד לחץ נמוך באחד הצמיגים ) .

אין שום צורך להרים מכסה אם הוא לא מבקש. בגלל זה שאמריקאי/אירופאי/יפני לא מרים מכסה עשו את כל ההתראות האלה.

פורסם
ברכב חדיש אתה מקבל את כל המידע בשעונים וכתוביות (באמריקאיות מסוימות עוד יותר מעצבן - אם אתה מתעלם הוא גם אומר לך קולי , מחוסר מים ועד לחץ נמוך באחד הצמיגים ) .

אין שום צורך להרים מכסה אם הוא לא מבקש. בגלל זה שאמריקאי/אירופאי/יפני לא מרים מכסה עשו את כל ההתראות האלה.

טעות חמורה לחשוב כך, ועוד יותר לתת קו מחשבה שכזה לאחרים.

לעולם אין לחכות למנורות שיידלקו כי מרפי יכול לתפוס אותך באמצע הנסיעה הכי ארוכה שתהיה לך ואז מסתבר שחסר שמן, או מיים, או שמן ברקס כתוצאה מנזילה שמי יודע למה קרתה ועוד ועוד...ואז כבר תידלק הנורה של גרר (בציניות).

יש לראות בבדיקה עצמית ושיגרתית של הנהג מתחת למיכסה המנוע כמנגנון בטיחות גם לרכב וגם לנהג! הבדיקות האלה נועדו להקדים תרופה למכה.

:)
פורסם
עכשיו בדקתי הכל ואני לא נוסע

אני לא מבין למה יש להתייחס לרכב בכפפות של משי? הוא לא יתפרק לך בנסיעה לאילת.

רכב זו מכונה שנועדה לשרת אותך גם בתנאים קשים (לא שנסיעה לאילת היא קשה), אם הוא מתוחזק נכון

ולא לעמידה בחנייה.

בק"מ הנוכחי של הרכב שלך, המנוע אפילו לא נפתח.

רק תבדוק את כל הנוזלים טרם היציאה, מלא מה שחסר וסע לשלום.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

כל רכב יכול להגיע לאילת בלי שום בעיה.

אני בודק הכל בכל מקרה פעם בשבוע, בין אם אני נוסע לאילת ובין אם לא.

אני הגעתי לאילת עם הרכבים הבאים:

בנהיגה:

רנו 11 שנת 89.

פיאט טמפרה שנת 91.

וולקסווגן פאסאט שנת 2009.

שברולט קוואליר 2001.

סובארו ג'אסטי 1991.

בנסיעה: (בשנות ה80-90, עם ההורים)

מיצובישי L300

סקודה פורמן

שברולט נובה (1970)

אופל קאדט

פיאט 127

רנו טראפיק

רנו אקספרס

פיאט דוקאטו

פג'ו 505

מעולם לא הייתה בעיה עם אף אחד מהם.

בודקים שמן ומים ונוסעים.

(ואני גר בצפון, לא באזור תל אביב).

ובקרוב זה יהיה גם עם רנו טווינגו.

פורסם
טעות חמורה לחשוב כך, ועוד יותר לתת קו מחשבה שכזה לאחרים.

לעולם אין לחכות למנורות שיידלקו כי מרפי יכול לתפוס אותך באמצע הנסיעה הכי ארוכה שתהיה לך ואז מסתבר שחסר שמן, או מיים, או שמן ברקס כתוצאה מנזילה שמי יודע למה קרתה ועוד ועוד...ואז כבר תידלק הנורה של גרר (בציניות).

יש לראות בבדיקה עצמית ושיגרתית של הנהג מתחת למיכסה המנוע כמנגנון בטיחות גם לרכב וגם לנהג! הבדיקות האלה נועדו להקדים תרופה למכה.

העין של הנהג הממוצע לא יותר מקצועית ממתכנני מערכות ההתראה אצל יצרני הרכב שהחליטו אחרי הרבה מחשבה בדיוק איך לכייל אותן כך שלא יעשו היסטריות בלי סיבה מחד, (לא אשכח את ה-DANGER האדום הענק ב-BX שהיה נדלק על כל שטות) ולא ייגרמו לכשל מאידך . כשירד מפלס שמן ברקס/הגה/מנוע/מים/אויר הוא יתריע לך,גם באוטו הכי פשוט היום, לפני שאתה תבחין בהבדל מאתמול בעין ובטח לפני שיהיה מסוכן.

אין להרים מכסה.

הרבה צרות קורות מסגירה חלשה/חזקה מדי של מכסים,שכחת מדיד בחוץ,מילויי יתר של נוזלים.

פורסם

הזויה התשובה שלך אבל אופיינית להרבה בעלי רכבים שלא מחוברים לתחום הרכב.

ברור שיש להרים מכסה לבצע תקופתית בדיקות נוזלים ושמנים. יתרה מכך, יצרני הרכב מנחים את הנהגים בעניין, אחרת היו סוגרים את המכסה מנוע עם ברגים.

• תוכן חדש...