Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אני משתמש בשולחן עבודה משרדי מעץ אלון צרפתי מלא, מזה כחצי שנה.

שמתי לב לאחרונה שמרקם העץ נהיה קצת מחוספס במקום בו אני מניח את הידיים כשאני כותב או מקליד במחשב.

אני מכיר את משטחי העבודה מעור שמניחים על האזור או את משטחי הזכוכית שמכסים את כל השולחן, אבל לא מעוניין בהם.

יש פתרון של ניקוי או טיפול אחר בעץ?

תודה רבה,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין. ווקס טוב, שמבוסס על ווקס דבורים טבעי וזהו.

אתה מודע לעובדה שכל דבר ובמיוחד עץ נשחק מחיכוך מכני?

פורסם

תודה, כן אני מודע לזה.

יש לי ווקס דבורים טבעי לעור, נראה אם משנה משהו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני בזמנו (העוזרת, ליתר דיוק) השתמשתי בווקס לרהיטים של ג'ונסון עם לוגו של המלכה (יענו זה מה שארמון בקינהם קונים).

בהחלט שיפר את המצב מבחינת משטח חלק. סנו וכאלה לא שווים.

אבל בסוף נשברתי ושמתי זכוכית, אחרי שאבזם הרצוע של השעון עשה שריטות מכוערות.

מתחת לזכוכית שמתי תמונות של המשפחה בזויות מעניינות ויצא נחמד, אבל לא כזה מרשים ורשמי כמו העץ עצמו.

פורסם

אני יכול להניח שיש על השולחן לפחות שכבה אחת של פוליטורה

וכנראה היא זאת שנשחקה

אפשר לשייף את השולחן בנייר עדין ולמרוח פוליטורה מחדש , אבל את זה תצטרך לעשות כל תקופה מסוימת

לכן, לוח זכוכית בעובי 5-6 מ"מ מחוסם נראה לי כמו האופציה הכי טובה

• תוכן חדש...