Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פליימוט דאסטר. פעם ניגשתי לבעל הרכב ושאלתי אותו מה בנוגע לרכב ואם הוא מעוניין למכור, התגובה שלו לא השתמעה לשתי פנים תפסיקו להטריד אותי

לפני יותר מ 10 שנים, כשהרכב עוד עמד על גלגלים ולא על בלוקים באתי אליו עם כסף ביד (היתה לו גם חיפושית שנות השישים לשימוש יומיומי) והוא אמר שהוא לא ימכור כל עוד הוא חי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני יותר מ 10 שנים, כשהרכב עוד עמד על גלגלים ולא על בלוקים באתי אליו עם כסף ביד (היתה לו גם חיפושית שנות השישים לשימוש יומיומי) והוא אמר שהוא לא ימכור כל עוד הוא חי.

לא מבין אנשים כאלה. מה נותן לו שהרכב עומד ומחליד על בלוקים ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אותו דבר עם הצ'אלנג'ר R/T קבריולט [רכב נדיר מאוד בארץ!] שיש פה מישהו ששאל עליו, הוא אמר שהבעלים לא מוכן לשמוע על מכירה[יש תמונות באשכול הקודם של הרכב המדובר] אז מה הקטע ליזנוח רכב כזה נדיר בארץ ובעולם[ככה שמעתי] למרות שהוא במצב מוזנח? לא עדיף למכור אותו כדי להוציא אותו מייסוריו? :-( בחיים לא הבנתי כאלה אנשים מוזרים:?

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו גישה של "אם אני לא נהנה אז אף אחד לא יהנה". לך תבין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא מבין אנשים כאלה. מה נותן לו שהרכב עומד ומחליד על בלוקים ?

זה רכושו - זכותו

אני גם מחזיק ברכב שצריך תשומת לב - בתקוה לימים טובים יותר ואספיק לשפצו לפני שאתפגר

הוא מסמל משהו עבורי.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

את הדאסטר הוא ייבא לדבריו בעצמו מארה"ב כשעלה משם או משהו כזה, לדעתי יש לה ערך סנטימנטלי וגם הבעלים קצת לא מחוזק בברגים שלו... הרכב לא זז לפחות משנת 98, בסוף אפשר יהיה להוציא אותו רק עם שואב אבק כי הוא יתפורר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בשכונת בית וגן, בירושלים, רנו 5 , צבע אדום , שנות ה 70 . לא יודע אם נוסעת או לא , אבל נראית לגמרי לא רע.

ממש לא רחוק ממנה חיפושית לבנה שראתה ימים טובים יותר, עם מגן שמש קדמי חיצוני כמו פעם . נוסטלגיה :-D

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
את הדאסטר הוא ייבא לדבריו בעצמו מארה"ב כשעלה משם או משהו כזה, לדעתי יש לה ערך סנטימנטלי וגם הבעלים קצת לא מחוזק בברגים שלו... הרכב לא זז לפחות משנת 98, בסוף אפשר יהיה להוציא אותו רק עם שואב אבק כי הוא יתפורר.

הרכב הזה מסיט את מבטי כל פעם שאני עובר ברחוב הזה.

גם לי הוא הסביר בצורה נחרצת שהרכב הזה לא יימכר.

ניסיתי כמה טריקים חלקם אפילו משעשעים אבל לא הצלחתי.

הרכב במצב מצויין לשיפוץ, הרכב לא נירקב הוא דיי שמור, אבל סביר להניח שלא יימכר כל עוד הבעלים "צלול" בדעתו.

יש כל מיני סברות לגביי אי רצונו למכור אבל לדעתי זה "סנטימנטלי" והסיבה הזו בדרך כלל גוברת על הרציונאל.

פורסם
לפי מה אני יודע עד לפני שנתיים היא הייתה בשימוש יום יומי! (עבדתי באזור) אבל מצבה לא משהו! הרבה ריקבונות, ריפודים קרועים וכו' מעולם לא ראיתי את בעל הרכב!

שנתיים או שבועיים?

פורסם

היתי שמח לשמוע על אלפא סוד עם בודי סביר , וניירת , וכמובן מחיר הגיוני למצב הרכב.

מצב מכאני לא ממש חשוב לי, תודה לכל מי שיוכל לעזור . {:

מחפש רכב במצב קצת יותר טוב מהרכב הנל שנמצא בתל אביב המסכן.

תמונה 340.jpg

פורסם

בעל החיפושית הכחולה שעומדת נטושה מעל שנתיים בחניון ציבורי מסויים בצפון תל אביב (החיפושית עם מדבקת "עיתונות" בחלון הקדמי) מעבר לזה שהחיפושית שלך מתפוררת וחלקים החלו להיעלם ממנה, העירייה הדביקה לך הודעה גדולה ומאירת עיניים לפני גרירת ועיקול הרכב. מקווה שאתה אולי פה וקורא את ההודעה . תציל את הרכב שלך .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...