Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחצר בית ברחוב י.ל פרץ ברחובות (ליד הסופר מרקט)- אולי פורסמה כאן פעם - אלפא GTV כנראה מתחילת שנות ה80 צבע אדום במצב קשה ללא מספרי רישוי.

לצערי נבצר ממני לצלם.

חבר,אתה חופר

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שתיהן באשדוד,נראות מוזנחות,אין לי מידע,רק רח'. (מוגש כשירות)

כמה חבל על האלפא 164!! שככה מוזנחת!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

באיזור בית נחמיה בתוך חצר, נמצא רכב אמריקאי שכנראה עומד תקפה ארוכה.

אין גישה למקום ולכן לא הצלחתי לזהות באיזה רכב מדובר, במידה ואגיע לסביבה בשנית עם מצלמה אעלה תמונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני כמה שבועות פרסמתי חיפושית צהובה בתלפיות/בקעה (לא מוצא את ההודעה), שיש עליה מדבקות של הפיצה הירושלמית

"american pie" .בכל אופן, היום עברתי וראיתי על השמשה הקדמית צו פינוי של העירייה.

חבל...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

חיפושית שעברה שריפה, יום חמישי בצ'ק פוסט, חיפה.

aתצלום0152.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
נצפה בת"א ברחוב אליפלט

נראה נטוש

מישהו יודע עליו משהו ויכול לתת לי פרטים?

אני מעוניין לקנות אותו

שייך לבעל החנות לפקקי שעם שנמצא ליד.

בהצלחה

• תוכן חדש...