Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי רנו טווינגו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע יותר כמו דייט מאשר מפגש :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נשמח עם תעלו תמונות גם אלנו :}

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

עם הגודל של המושב האחורי זה בהחלט כמו דייט עם הרבה מקומות טובים לגמור בו תרתי משמע.

אני גם אגיע אולי אפילו אקנה איזה טווינגו רק למפגש_:

יוסקה אתה רואה אתה לא לבד יש עוד כמה שרוצים שיתפוצץ להם רדיאטור /ילך להם הקלאץ/ . . .

אבל מה שכן בהחלט אוטו שהפתיע אותי לטובה +++ שראוי למפגש-ישר כח!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לי אין טווינגו אבל ליד העבודה שלי בגבעתיים חונות 2 אחת ליד השנייה , זה יותר ממה שראיתי במשך עשור :-D

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...