Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות, אולי תגידו לי אתם?

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/CrimeAndLaw/Crime/Article,72072.aspx

אפילו אם יש סיכוי שהוא לא היה באוטו בזמן המעשה, זה עדיין סוג של חוסר אחריות.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר לדעת אם הוא היה ברכב או לא,זה יכול להיות גם שהנהג החליט על דעת עצמו\איחר לאנשהו.

ואז כדי באמת להראות דוגמה,צריך לפטר את הנהג במידה הוא היה לבד ברכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ועל הדרך גם הגאון התורן תיעד את עצמו דוהר 160 קמ"ש לצד רכב המפכ"ל כשהוא מחזיק את הפלאפון ביד ומשקיע בחלוקת זמן נכונה בין רכב המפכ"ל לבין הספידומטר שלו. :lol:

V5

פורסם

כאילו מישהו לרגע חשב שכל השוטרים לא עוברים את ה90 קמ"ש.

תופעה ידוע ומקובלת בקרב כל משתמשי הדרך בישראל, רק שהפעם זה שלא מקבל דוחות נתפס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה לא קביל בביהמ"ש מהסיבה הפשוטה שמד המהירות אינו נחשב לאמצעי קביל בישראל לצורך הרשעה בעבירת מהירות - וטוב שכך.

אותי באופן אישי זה ממש לא מעניין באיזו מהירות המפכ"ל נוסע. כמו שורת הפאנץ' בבדיחה על האנרופולוג הלבן בשבט האפריקאים: "אני לא אגלה אם אתה לא".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אותי מעניין איזה רכב יש לערוץ 2 , 160 קמ"ש והוא משייט על פחות מ 3,000 סל"ד.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

הלו שעונים של יונדאי ,אחד לאחד.

ברור לי שזה לא ,מעניים גם אותי מה זה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לי זה מזכיר את הסרט "מתחת לאף", כשג'אנה מסיע את רחמים אצלו במונית:

יש אזעקה בבניין?

לא

למה לא?

זה משטרה, את מי יזעיקו??

והמבין יבין

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ברור שזה לא קביל, אבל כשב.מ.וו עם ערסים טסים על כביש החוף ב-260 קמ"ש זה כן קביל.

ואחרי שהם (דנינו, כהן, מופז) דוהרים להם בין 160-180 קמ"ש ויוצאים בלי שריטה אני האזרח הקטן הולך לשלם מחר 750 שקלים טבילין ותקילין בעקבות פקיד מס באמצע הדרך (או שולי הדרך) שהורה לי לעצור על נהיגה ב-123 קמ"ש לאחר הפחתה בכביש 77 לכיוון מזרח, איזה כיף :-P

פורסם
אותי מעניין איזה רכב יש לערוץ 2 , 160 קמ"ש והוא משייט על פחות מ 3,000 סל"ד.

יונדאי סנטה פה החדשה:

גירסת הבנזין מרגישה כבדה, אבל גרסת הדיזל זה משהו אחר לגמרי!

Resize-of-6-Hyundai-Santa-Fe.-Car-Cinema-Navigation-Kenwood-DNX7200-Camera.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
זה לא קביל בביהמ"ש מהסיבה הפשוטה שמד המהירות אינו נחשב לאמצעי קביל בישראל לצורך הרשעה בעבירת מהירות - וטוב שכך.

אותי באופן אישי זה ממש לא מעניין באיזו מהירות המפכ"ל נוסע. כמו שורת הפאנץ' בבדיחה על האנרופולוג הלבן בשבט האפריקאים: "אני לא אגלה אם אתה לא".

אאל"ט הייתה את הפרשה של הילדים שצילמו נסיעה ב200 קמ"ש וכן הורשעו.

פורסם

השאלה האם הם הורשעו על סמך מד המהירות או על פי הודאה / עסקת טיעון כזאת או אחרת.

הנהג שצולם ברכב הוא בעל עשיר בעברות תנועה וכבר ציינתי על גבי הפורום לא פעם ולא פעמיים את הקרקסים שהוא היה עושה מול הבית הישן שלי (אמברקסים, צמיגים שרופים וכו').

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
ועל הדרך גם הגאון התורן תיעד את עצמו דוהר 160 קמ"ש לצד רכב המפכ"ל כשהוא מחזיק את הפלאפון ביד ומשקיע בחלוקת זמן נכונה בין רכב המפכ"ל לבין הספידומטר שלו. :lol:

מה לא עושים בשביל סקופ...:lol:

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...