Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם מתכנן לרכוש מכשיר מסוג samsung galaxy s האם יש לכם המלצות לחנות באזור המרכז?

חשבתי לקפוץ לחנות הזאת ברמת החייל מישהו מכיר או התנסה איתם?

http://real2112.co.il/

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקפיץ את השרשור לטובת כל אלה שעקבו, התעניינו וכל אלה שיחפשו המלצות על חנויות בפורום בעתיד.

נזכיר בקצרה -

עמדת החנות והמנהל שטיפל בנו הייתה ברורה -

ללא ספק אנחנו אלה שאשמים בתקלת המכשיר כיון שלכאורה עשינו עידכון כלשהו שגרם לתקלה והביא לכך "שהמוח של המכשיר נדפק" ואין מה לעשות ושצריך לבצע תיקון (יקר) שכביכול לא במסגרת האחריות.

ההזהרות והיומים שנפנה לעורך דין\בית משפט רק האלו גיחוכים וזלזול מהצד השני של הקו.

אז לא ויתרתי ואכן פניתי לעורך דין (חבר פורום) שעזר לי המון בייעוץ ובניסוח מכתב בשפה מקצועית.

לאחר כשבועיים הגיעה התשובה (שגם אז היה צורך בלרדוף אחריהם) ונאמר לנו שנקבל זיכוי חלקי על סך כ-1230 ש"ח, שלטענתם זה שווי המכשיר בשוק נכון להיום.

למרות שלא הצלחתי למצוא אף חנות שמוכרת את המכשיר בסכום הנ"ל, הסכמנו בכל זאת לקבל את הזיכוי החלקי ובזה הסתיים הסיפור שלנו עם החנות.

זה היה המכשיר הרביעי שקניתי במהלך השנים דרכם (+המון המלצות שקיבלו ממני החברים) ועד המקרה הנ"ל הייתי ממש מרוצה מהם -

השירות מכירה, המשלוח, והמכשירים עצמם היו מעולים. חבל שברגע שהייתי זקוק לקצת יותר, ושהייתה תקלה במכשיר הם בחרו להתנהג בצורה כזאת.

נכון לעכשיו החברה שלי עם כסף ביד, ובלי מכשיר סוללרי. אין לי מושג מאיפה לרכוש את המכשיר שכן אין בכוונתי לדרוך על אותו פצע פעמיים, ולרכוש מכשיר שלא במסגרת החבילה דרך הרשתות זה פשוט לא ריאלי.

זה המקום להודות לעורך הדין ומשתמש כאן בפורום אייל (bar72) שעזר המון וסידר לי קצת את הבלאגן בראש ותרם מזמנו בלנסח לי את המכתב. תודה אייל, אני בטוח שמתישהו נפגש שוב ובבשורות משמחות יותר :-)

וכמובן תודה לכל מי שעקב וניסה לעזור ולייעץ, המשיכו כך!

פורסם
המלצה חיובית - VMOBILE רח' בן יהודה ת"א (200 מ' צפונה מההצטלבות עם בוגרשוב).

ההתנסות שלי חיובית בהיבטים של מכירה ותמיכה טלפונית.

:mm_yeah: היתה לי תקלה רצינית,כמה ימים לפני תום האחריות ותיקנו בלי לשאול שאלות לא קשורות וגם המחירים טובים.

פורסם

כמי שעבר מנוקיות למינהן לאנדרואיד אני חייב להודות שהסמיביאן הרבה יותר יציבה ,כמעט אין קריסות מערכת,זמן סוללה מצויין

לדוגמא יומיים עבודה עם 5800 לעומת חצי יום עם מוטורולה,אין בעייה להתקין יישומים על כרטיס הזיכרון (באנדרואיד זה מגירסא 2.2 ואילך).לי אין שום בעייה עם התקנת רומים וכו באנדרואיד או להתמודד עם תקלות.לבת שלי יש N8 והיא מאוד מרוצה בכמעט שנה שיש לה אותו כך שלאנשים שמחפשים בעיקר טלפון ולא מחשב הייתי ממליץ על הנוקיה.

פורסם

אני מתקשה להבין משהוא, לכל החברות המאוד גדולות והמאוד מכובדות האלה (נוקיה, סמסונג, אפל) יש יבואנים גדולים עם מעבדות מאוד גדולות ומשוכללות אז למה אתה בכלל פונים לחנויות שמכרו לכם עם כל מיני מעבדות קקיוניות ועלובות ולא פונים למעבדה המרכזית בכדי לתקן את המכשיר?

האם זה בגלל שזה יבוא מקביל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה על ההבהרה.

מה שנקרא "מה שבזול....ביוקר!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אמנע מלדבר על מתחרים.

מהניסיון שלי יש מספיק לקוחות שמגיעים אליי עם מכשיר תקול שבחברה (אורנג', סלקום, פלאפון וגם מיבואנים ראשיים) החליטו שהתיקון לא במסגרת האחריות ומגיעים לתקן אצלי.

אסף

• תוכן חדש...