Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב מסוג VW גולף שנת 2001 שמורה מאד, בגדול אני מאד מרוצה חוץ מזה שהיא זללנית דלק בערך ליטר ל6-7 ק"מ בעיר....

חשבתי להחליף למשהוא קצת יותר גדול לכן חשבתי או על פסאט 2002-2005 או אוקטביה בערך באותם שנים או קצת יותר בערך בתקציב של 50,000 ש"ח .

אני נוסע בערך 25,000 ק"מ בשנה והרוב בתוך העיר.

א. האם כדאי לעבור לדיזל?? האם עלות ההחזקה של הדיזל יקרה יותר?? בכמה?? ובמה??

ב. איזה רכב מבין השנים האלה מומלץ יותר? ולמה? בדיזל ובבנזין.. {אומרים שהאוקטביה אמינה יותר...ייתכן??}

ג. האם ישנם בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת על הדגמים הנ"ל??

תודה....

פורסם

זה אולי פעם היה ,היום לא צריך לנסוע כול כך הרבה,אגב אם רוב הנסיעות שלך בעיר,אני לא חושב שפאסט או אוקטביה שהם מכוניות לא קלות יהיו הרבה יותר חסכוניות בעיר.

במיוחד בכאלה שנים הרכבים עברו הרבה ק"מ.

לי אישית הייתה פיאט דובלו,מבחינת הוצאות בגלל שזה דיזל לא היה הבדל גדול,הטסט עם רכב בנזין בערך אותו דבר,רק שבדיזל צריך לבדוק גם תקינות טורבו שכן שיפוץ או חדש לא זול.

אולי כדי לך לשקול אם בעיקר הנסיעות שלך בעיר,רכב קטן וידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תעשה ניסוי - תיכנס ליד 2, תגדיר תקציב ותזין את אוקטביה ואת פאסאט דיזל .

לאחר מכן שים לב לקילומטראז' שהרכבים האלה עברו. איפה שלא רשום קילומטראז', תאמין לי, עשו את זה בכוונה כדי לא להפחיד את הקונים עם המספרים . כמובן, תסנן את המוניות ורכבי לימוד נהיגה.

אחרי זה תראה, כמה אופציות ראויות נשארו לך.

תוסיף לזה ביטוח מקיף יותר יקר , ירידת ערך גבוהה ומחירי שיפוץ משאבת ההזרקה, החלפת טורבו, שיפוץ גיר (כל זה בסבירות גבוהה אחרי 250 אלף ק"מ) ותעשה שוב חשבון כדאיות מעבר לרכב דיזל.

הסתייגות - אם במיקרה\במזל בכל זאת מצאת רכב דיזל בתקציב שלך, עם קילומטראז' סביר ובמצב שמור, זה כן יכול להיות כדאי.

אבל הדגש הוא על "במיקרה" ו "במזל".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה לעונים.

אני יקח את הזמן לנסות את מזלי ולמצוא רכב כזה עם ק"מ נמוך, אם לא ילך אני יחשוב על חלופה אחרת, הבעיה שאני רוצה שזה יהיה גם רכב מפנק במידה מסוימת ואת זה הגרמנים יודעים לתת.

• תוכן חדש...