Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאץ' פורד קונקט 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי קונקט 2004, כאשר באיזור הציר של דוושת הקלאץ יש מיקרוסוויץ,

בדומה לזה של הברקס, שמפעיל את אורות הבקרס.

אשמח אם יש מי שיודע להגיד לי מה תפקידו של זה שבקלאץ...

פורסם

2 תפקידים:

1. הסוויץ' מעביר מידע למחשב ניהול מנוע מתי הנהג לחץ על הקלאץ' לצורך הפחתת מומנט בזמן מעבר הילוכים (לטובת אורך חיי הקלאץ').

2. ברכבים עם בקרת שיוט - הבקרה תתנתק ברגע שהקלאץ' ילחץ (ממש כמו שלחיצה על דוושת הברקס מבטלת את הבקרת שיוט).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק שלום

תודה על התשובה, אך אשמח אם תוכל לפרט קצת יותר ולהסביר לי מדוע כשהמיקרוסוויץ' מופעל (דוושה לחוצה ממש מעט) זה משפיע לרעה על התאוצה של הרכב, מאחר ומתוך הרגל אני מחזיק את הרגל מונחת על הדוושה בעיקר בין ראשון לשלישי, משהבנתי שיש קשר לנסיעה אני מנסה לא לעשות את זה ובכל זאת זה הרגל.

תודה מראש

דני

פורסם

סעיף 1 בהודעה הקודמת שלי זה בדיוק התשובה לשאלה ששאלת.

בכלל, כדאי שתיגמול את עצמך מההרגלים האלו, זה גם מאוד לא בריא לקלאץ' ולמיסב הלחץ שלו וגם פוגע לך בתאוצות ואולי אפילו בצריכת הדלק (מעט).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא קשור בכלל! אבל..

איציק יש באמת בלאי או נזק בכך שאני מניח את היד על ידית הילוכים?

לדוגמה- שאני נוהג בתוך העיר ויש את כל פסי האטה אני משאיר את היד על הידית ומעביר שלישי שני/שני שלישי.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תוכן חדש...