Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

יש לי כמה שאלות אני מקווה שתוכלו לעזור לי:

1. יש לי רכב מסוג מיצובישי כריזמה שהרמקול הקדמי שלו הוא בדש בורד 4", ואני רוצה להכניס בדלתות לעשות חיתוך ל6.5" , אפשרי?

2. יש לי מגבר 2 ערוצים מחובר כבר לסאב, ורמקולים אחוריים 6X9 של פיוניר שלא מחוברים למגבר. אני רוצה לקנות סט קומפוננט קדמי ומגבר נוסף כדי לחבר אליו את ארבעת הרמקולים ושהסאב יישאר מחובר למגבר הנוכח. הבנתי מכמה אנשים שזה יותר טוב שהסאב מחובר למגבר בנפרד.

הרמקולים שאני רוצה לקנות : morel tempo 6.5" , והמגבר שאני מתלבט ופה אני צריך עזרה שלכם: energy NX6828 או platinum audio usc9980 או platinum audio RD9990 , מה עדיף מביניהם בשביל הרמקולים בלבד? ואם יש מגברים יותר טובים במחיר הזה.

התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח כולל התקנה וקניה של מגבר+סט קומפוננט 6.5.

חשוב לי יותר האיכות שמיעה מאשר הווליום.

3. האם יש משמעות רצינית בקשר לקיט שאני יקנה?

4. האם חשוב לקנות קבל כדי לא להרוס את המצבר או האלטרנטור?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

ב1000 ש"ח אתה יכול לקנות ציוד סביר + אבל לא התקנה כלולה !

מגבר טוב מתחיל במינימום ב 600 ומעלה . התקנה טובה וזה לא פחות חשוב מהציוד תעלה לך לכל הפחות 250 ומעלה !

פורסם

וואוו

תן לי להבין

אתה רוצה : מגבר + סט קומפוננט + התקנה + אולי גם קבל והכל בסביבות 1000 ש"ח ??

לדעתי בתקציב הזה תוכל לרכוש רק זבל !!! ואני לא יודע אם בא לך לבזבז 1000 ש"ח על זבל

כעיקרון הייתי הולך במקומך על סט קדמי טוב בשלב הזה ופה אני מניח שבמקרה הטוב ייגמר לך התקציב

זאת מכיוון שכפי שציינת יש לפתוח דלתות לחורר אותם למתקן את הרמקולים (אני מניח שיהיה צורך בטבעות עץ ובהגבהות) ולהעביר חוטים

אז מתקון סט טוב תוך עבודת מקצוען בשלב הזה היא החשובה ביותר

מגבר ושאר ירקות אפשר להוסיף תוך כדי התרווחות כלכלית

פורסם

אני יסביר, יש לי הכל, חבר טוב מסדר לי התקנה חינם בחנות משינה בחדרה למי שמכיר.. רציתי חוות דעת על הרמקולים שציינתי.. והתייעצות לגבי המגברים שציינתי, כלומר מה יותר טוב מביניהם? תודה.

פורסם

יש ב- 650-700 מגבר בסיסי של JBL.

ביד שניה ניתן למצוא בסכום מהזה מגברים סבירים כמו הייפוניקס, דגמים ישנים של רוקפורד ועוד כל מני מציאות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עדכון -

אני יכתוב פה מה קיים אצלי כבר ומה חסר לי ואם תוכלו תתנו הצעות אפילו אם זה יד שניה אין לי בעיה.

יש לי:

סאב - בזוקה (לא זוכר פרטים עליו)

מגבר - אשר מחובר לבזוקה שתי ערוצים.

סט קומפוננט - 6.5" . morel tempo

סט קומפוננט אחורי - 6X9. morel tempo.

צריך מגבר לחבר את הקומפוננטים. יש הצעות?

תודה מראש.

פורסם

איזה ר"ד יש לך? מה הדגם של המגבר?

יש ביד שניה JBL GTO 1004 למכירה ב- 700 ש"ח. הוא יכול להשלים לך את מערך ההגברה באופן מעולה.

תחבר אותו לקדמיים. הייתי מנסה פעם אחת את הסאב עם ה JBL ואת האחוריים על המגבר 2 ערוצים ובפעם השניה הופך, ונשאר עם מה שנשמע יותר טוב.

מה שכן חשוב זה להקפיד על התקנה טובה ולא חאפרית כמו 3/4 מהמתקינים שמחפפים אותך, מתקינים לך חיווט לא מספיק איכותי, עושים את הכל באופן לא אסתטי וגם לא נכון כך שבסוף זה לא נשמע שווה את ההשקעה.

מה הדגם של הסאב שלך?

בהתאם לדגם, יש לשקול להעביר אותו לתיבה רגילה (טרפזית).

פורסם

עכשיו אני מתלבט בין כמה מגברים שמצאתי ביד שניה במחירים טובים..

מגבר B52 ZL4240

mac audio z4200 מגבר

JBL GTO1004 מגבר(אבל עדיין יותר יקר מאחרים)

Rockford R3004 מגבר

וחוץ מזה עדיין מעניין אותי למה יש ביקורות כלכך טובות על המגבר הזה בזאפ -

Platinum Audio USC9980

תודה לכל המגיבים והעוזרים..

באמת שפתחתם לי אופציות רבות ובלעדיכם יכול להיות שכבר הייתי אחרי קניה שהייתי מתאכזב ממנה..

שוב תודה..

פורסם

מבין הרשימה שנתת אני חושב שהרוקפורד הוא האופציה הטובה ביותר

לגבי הפלטינום אודיו או ה V12 למינהם אומר לך את דעתי כך:

המגברים האלו הם "זבל סיני" פשוט וסתמי זול ונמכר בכל פינה והפך להיות מוצר מוביל במכירות בנושא הסטריאו לרכב בארץ

ןלמרות כל זאת ולמרות שהמגבר מגיע בהמון וורסיות ונמכר תחת המון שמות שונים ומשונים שממציאים להם יבואנים בארץ

למרות כל זאת אני יכול להגיד לך שהמגבר V12 הראשוני (מה שנקרא "פלטינום אודיו) הוא מגבר שמבצע את העבודה שלו ובהחלט מתאים לסטאפ שלך ואני בטוח שתהיה מרוצה ממנו ומהיכולות שלו (אפרופו יכולות אז למגבר יש יכולת מדהימה בייצור כח להפעלת סאב בגישור)

כל מה שכתבתי מעל מתייחס בראש ובראשונה לנתון ההתחלתי והקובע שמדובר בחיפוש מגבר רצוי חדש שמחירו עד ה500 ש"ח

אני אסתכן ואומר שניתן למצוא אותו גם בתקציב של 400 ש"ח

פורסם

ה JBL GTO הוא המומלץ מבין הרשימה והוא מתחבר של הרוקפורד P4004 שהוא דגם אחד מעל ה R3004.

אל תהסס.

• תוכן חדש...