Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום הייתי באלדן גלילות הציעו לי לנסר 2008 הקולמטרז שלה הוא 84 אלף ולפי מה שהסוכן אמר לי נסע עלייה אחד בן 51

יש לי את הטופס בדיקה לי אישית הוא נירא נקי מדי אני צריך חוות דעת עם תוכלו לעזור לי תודה

שבת שלום!

n3uzmzym3yzn.jpg

פורסם

באמת נראה נקי מדי, אין פה את הכסת"חים הרגילים של מכוני הבדיקה. או שהרכב באמת סופר נקי, או שמשהו פה קצת לא במקום.

הייתי מציע לך לקחת את הרכב לבדיקה גם במקום אחר ולראות אם התוצאות פחות או יותר תואמות.

סה"כ אין פה משהו רציני, הרכב עבר כנראה כמה דפיקות בחניה ודברים בסגנון בחייו.

פורסם

הבדיקה הוזמנה ע"י אלדן, זה למה היא כל כך נקייה.

רק בדיקה במכון שאתה בוחר ומשלם יכולה לתת אינדיקציה אמיתית לגבי מצב הרכב.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם
שלום

היום הייתי באלדן גלילות הציעו לי לנסר 2008 הקולמטרז שלה הוא 84 אלף ולפי מה שהסוכן אמר לי נסע עלייה אחד בן 51

יש לי את הטופס בדיקה לי אישית הוא נירא נקי מדי אני צריך חוות דעת עם תוכלו לעזור לי תודה

שבת שלום!

מה הקשר בין גילו של זה שנסע לבין מצב הרכב? כמו שיגידו שהוא היה רופא או עו"ד, זה אומר שהוא מבין משהו ברכבים

ובטיפול בהם? זה שהם אולי יותר מבוססים לא אומר כלום, זה כבר מזמן לא סטטוס למצב הרכב.

אם כבר אז יש כאלה שפשוט מוסרים את הרכב לרחמי המוסך והם לוקחים מונית הביתה.

לדעתי אתה צריך לקחת אותו לבדיקה משלך במקום שאתה תבחר.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

מציע לך לקחת הרכב לבדיקה מטעמך.

אמנם טופס הבדיקה מטעם המגרש לא תמיד כתוב בו הכל, אבל אי אפשר לכתוב X ובפועל זה Y כי לכל בודק יש אחריות משפטית כלשהי, ובקיצור הטופס נראה מצדיק בדיקה נוספת.

פורסם

dj tzahi והחברים בדיון שלום

כל כלי הרכב באלדן עוברים בקרת איכות קפדנית לפני שאנחנו מציעים אותם למכירה, החל מבדיקה במכון חיצוני, דרך טיפול בממצאים אשר עלו בבדיקה ועד הכנה למכירה.

לשמחתנו, בדיקת הרכב שבחרת אכן טובה מאוד . עם זאת, רכישת רכב היא החלטה רצינית וכרוכה בהוצאה כספית לא קטנה ולכן למען השקט הנפשי שלך, אנחנו בהחלט ממליצים, בדומה להמלצות שעלו גם בדיון הזה, לקחת את הרכב גם לבדיקה במכון בדיקה בלתי תלוי.

אתה מוזמן לשלוח לי בפרטי כל שאלה נוספת שעולה ואשמח לעזור

מקווה שתרמתי לדיון. המשך ערב נעים לכולם,

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...