Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים עדיף לקנות איביזה קופרה 2008 או אאודי TT 2001 רגילה 180 כ"ס

מה אתם חושבים לגבי אחזקה של הרכב טיפולים ? ביטוח וכו לגבי כל אחד מהם דרך אגב לא נהג חדש 10 שנים רישיון.

מה לגבי ירידת ערך של הרכבים הנ"ל אני מעריך שאם אני יקנה זה יהיה לתוקפת זמן של מקסימום שנתיים.

ראיתי 2 קופרות כבר וההתרשמות שלי הייתה סבירה יום ראשון אני לוקח TT לבדיקה הלב נוטה יותר לכיוון הTT

מה אתם חושבים

תודה לכולם ושבת שלום :)

פורסם

שתי מכוניות שונות בתכלית. ה-TT מכונית ספורט-קופה מהנה למדי, עם עיצוב מעולה ואיכות גבוהה יותר משל הקופרה, למרות הנחיתות בשנתון. היא גם תהיה יקרה יותר לאחזקה, כנראה באופן משמעותי (אוטו בן 10). ירידת ערך - אי אפשר לדעת, אבל כנראה שהקופרה תאבד יותר.

אני הייתי לוקח את ה-TT - הרבה יותר נחשקת. אבל זה גם עניין כלכלי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקופרה תספוג ירידת ערך גבוהה יותר, הTT יהיה יקרה יותר לאחזקה אז ככה שזה דיי מתאזן מבחינה כלכלית.

קח בחשבון שברכב בן 10 מתחיל בלאי טבעי של כל מיני שחלקים שסביר להניח לא עברו חיים קלים, אם אתה שואל אותי אפילו שהלב יאמר לך TT לך על הקופרה היא תהיה לך זולה יותר לאחזקה והיא לא פחות מהנה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
הקופרה תספוג ירידת ערך גבוהה יותר, הTT יהיה יקרה יותר לאחזקה אז ככה שזה דיי מתאזן מבחינה כלכלית.

קח בחשבון שברכב בן 10 מתחיל בלאי טבעי של כל מיני שחלקים שסביר להניח לא עברו חיים קלים, אם אתה שואל אותי אפילו שהלב יאמר לך TT לך על הקופרה היא תהיה לך זולה יותר לאחזקה והיא לא פחות מהנה.

תודה על התשובה ,

נראה אני ממש חושב ללכת על הTT יום ראשון קבעתי עם מישהו אם הבדיקה תעבור בשלום בלי משהו חריג אז כנראה שאני אתחדש לי בכל אופן תודה .

• תוכן חדש...