Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 118
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיאט אונו 94' זצ"ל. הוצאנו עליה המון כסף בתיקונים שצצו להם בפתאומיות (ושמרנו על הרכב ככל יכולתנו).

מה שכן, היא הייתה מהנה לנהיגה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

סובארו ליאונה 1300 שנת 86.

האוטו הראשון שלי, אהבתי אותו כמו מטורף אבל זאת הייתה גרוטאה מחורבנת שלא הפסיקה לבלוע כסף.

כשהיא לא שרפה אלטרנטורים, היא הייתה עסוקה בלגמור ציריות ותפוחי פרונט.

להגנתה אפשר לטעון שאף פעם לא שמתי בה חלקים מקוריים למעט קיט מכסה שסתומים - וזה כי לא היו כאלה למכירה כבר.

החלקים הסיניים באיכות ירודה כנראה עזרו לאוטו להתקלקל הרבה יותר.

פורסם

רנו סניק 1999. פח אשפה מוטורי שלא ברא השטן. במהלך שנה וחצי, בהן הרכב נסע כ 9000 ק"מ בלבד, הלכו מנוע, גיר, חיישנים מכל הסוגים, ושלושה חלונות חשמל.

במחיר הרכב + התיקונים היינו קונים רכב חדש, בלי לציין את חוסר הנוחות של זבל שנתקע כל הזמן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תאמינו או לא, ואני מאוד אובייקטיבי. גולף gti mk4 2 שנת 2000, הרסה לי את הבריאות, אך לא הספקתי למכור אותה כי הושבתה :roll:

הייתה אצלי מנובמבר 2007 עד דצבמר 2009.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
כדי לא להוציא סתם דיבה, כדאי לציין מתי החזקתם את הרכב. יש הבדל בין רכב חדש שעושה בעיות לבין רכב בן 25

צודק. את הליאונה 86 קניתי בתחילת שנת 2002, כשהייתה בת 16. החזקתי אותה עד אמצע שנת 2007.

פורסם

היו כמה גרוטאות אצלנו בעסק אבל הכי נבלה הייתה יונדאי H100 שנת 2003, רוב הקילומטרים שלה היא עשתה על מוביל או בדירדור בדרך למוסך, בשנה וחצי, שלוש מנועים, טלטל שבור, גל זיזים נשבר, 2 רדיאטורים ועוד ים של תקלות.

גורטאות נוספות היו ניסן לארגו קנינו 2 ושתיהן היו דפוקות לחלוטין, נקנו חדשות מהחברה בשנת 2005 נמכרו ב2007 אחרי ים של תקלות, מנועים, גיר, מערכת חשמל מהתחלה ועד הסוף הייתה דפוקה, בקיצור ערמת ברזל.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

מקום ראשון-

לנד רובר דיפנדר 96, נקנה ב99 עם 60,000 קילומטר על השעון. ציריות התפרקו, דריישפטים נפלו משאבת סולר הלכה וקלאטץ הוחלף מספר פעמים. נמכר לאחר שנה וקצת בכ50 א"ש, נקנה ב100 ושפך כ50 אלף במוסך.

מקום שני-

גולף "gti" דור 4 נקנתה חדשה ב2003 (195 א"ש, אימפרזה טורבו למשל עלתה אז 180). המרכאות מעל הgti כיוון שמדובר בגולף רגילה עם מנוע 1.8 טורבו מסורס, או בקיצור, זבל. תיבת הילוכים יחידת מזגן ומספר חלונות ופלסטיקים הוחלפו באחריות. נמכרה אחרי כשנה וחצי ב110 א"ש בקושי.

פורסם

קסנטיה 97 2 ליטר.

נקנתה ב5/2004 ב27,000, נמכרהב10/2005 ב15,000.

ואין לי כח להזכר כמה היא היתה מעצבנת.

אבל 4-5 פעמים בשנה וקצת להתקע ולהזמין גרר...זה מעבר למה שאני רוצה להזכר.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

רנו קליאו 96

נקנתה ב 2008 [רכב ישן, נכון]

הוחלפו מליון ואחת רכיבים חשמליים [כוהלים וקויילים ויישנים ומחשבים]

נמכרה אחרי כ3 חודשים מזוויעים עם מחשב רכ בשרוף [שהצריך חוץ מחלפה שלו גן החלפה של כל מערכת ההצתה כי צריך לכייל את אימובילייזר או משהו כזה] וגיר [ידני] שבור [מחזירי שמן של הבפנוכו נוזלים ברמה של ליטר ביום]

מקנה ב - 10,000. הושקעו עוד 6,000. נמכר ב - 2,500 למוסכניק שסידר אותו בקומבינות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
רנו קליאו 96

נקנתה ב 2008 [רכב ישן, נכון]

הוחלפו מליון ואחת רכיבים חשמליים [כוהלים וקויילים ויישנים ומחשבים]

נמכרה אחרי כ3 חודשים מזוויעים עם מחשב רכ בשרוף [שהצריך חוץ מחלפה שלו גן החלפה של כל מערכת ההצתה כי צריך לכייל את אימובילייזר או משהו כזה] וגיר [ידני] שבור [מחזירי שמן של הבפנוכו נוזלים ברמה של ליטר ביום]

מקנה ב - 10,000. הושקעו עוד 6,000. נמכר ב - 2,500 למוסכניק שסידר אותו בקומבינות.

אני חושב שהרכב הזה גם יכול לזכות בתור "המכירה המוצלחת ביותר" - כמובן, ע"י זה שמכר לך :wink:

פורסם

פולקסווגן פולו 1999 שנרכשה כחדשה יד ראשונה עבור אשתי ונמכרה 4.5 שנים אח"כ עם 40,000 ק"מ כשהיא על גרר בדרך לצ'מפיון.

תקלות ללא סוף כולל לוח מחוונים ( :shock: ) שהתפגר - ויבואן מחורבן ביותר שלא יודע לקחת אחריות על פחי האשפה המוטוריים שהוא מוכר.

פורסם
פולקסווגן פולו 1999 שנרכשה כחדשה יד ראשונה עבור אשתי ונמכרה 4.5 שנים אח"כ עם 40,000 ק"מ כשהיא על גרר בדרך לצ'מפיון.

תקלות ללא סוף כולל לוח מחוונים ( :shock: ) שהתפגר - ויבואן מחורבן ביותר שלא יודע לקחת אחריות על פחי האשפה המוטוריים שהוא מוכר.

מדהים. זה רכב שנחשב לסוס עבודה מטורף שיכול להרביץ מאות אלפי קילומטרים בלי תקלות משמעותיות. כנראה שקיבלת רכב מחורבן במיוחד.

פורסם

קבינה כפולה של וולקסווגן מנוע 1600 ,הדבר הזה תמיד באופן קבוע שפך מנועים בנסיעות עומס .

עלה לנו בחברה הון תועפות לתקן אותו ,עד שבסוף הבינו שהיחיד שיעמוד במשימות הוא הטרנזיט של פורד .

• תוכן חדש...