Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני חושב שאם הנסיעה שלך היא עירונית לרוב אז עדיף את המאזדה 2,

זריז יותר ואני חושב שצורך פחות דלק .

כמובן צריך לקחת בחשבון מה גודל המשפחה שלך.

ילד אחד או 2 יסתדרו במושב האחורי, אבל ל3 אני חושב שיהיה צפוף מידי.

פורסם

בטיחות ב-2 טובה (בגרסת הדינמיק עם 6 כ"א), אמינות מופתית. צריכת דלק? לא וואו, בלשון המעטה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם לי נשמע, שמתוך האפשרויות יחסית לדרישות שפירטת, ובהתעלם מדרישות שלא פירטת, מאזדה 2 נשמע ההגיוני.

פורסם

לאור הדרישות שלך ומבין הרכבים האופציונליים שכתבת, אין ספק שמאזדה 2 תהיה עדיפה לך.

אמינה, בטיחותית (בגרסה שנאמרה..) וקטנה יותר מכולם (תצרוך מעט פחות דלק..).

אבל כפי שכבר נאמר מעליי- היא לא להיט בצריכת הדלק, פשוט סבירה יחסית לשאר.

פורסם

עברו שנתיים וחצי......

לא חושב שנראה אותו יותר:twisted:

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

הי, באמת אף אחד מהמגיבים לא שם לב שהשרשור עתיק יומין!

אנחנו לא בודקים מה תאריך פתיחת השרשור, ובעיקרון זה רשלנות מצד זה שנתן את התגובה הראשונה, שהעלה את השרשור הזה מארכיון הפורום... אבל, הוא משתמש חדש, והוא לא למד את העניין הזה עדיין, קרה לו בטעות. גם לי זה קרה, כשהייתי חדש בפורום (לפני שנים רבות, מעט אחרי שנולדתי. כלומר נולדתי מחדש, אחרי שקניתי אוטו!)

ובכן כיוון שהבן אדם כבר קנה אוטו מזמן, יש למחוק את השרשור, אם זה אפשרי. לפחות לא להגיב בעניין יותר, לתת לו לשקוע.

פורסם
הי, באמת אף אחד מהמגיבים לא שם לב שהשרשור עתיק יומין!

אנחנו לא בודקים מה תאריך פתיחת השרשור, ובעיקרון זה רשלנות מצד זה שנתן את התגובה הראשונה, שהעלה את השרשור הזה מארכיון הפורום... אבל, הוא משתמש חדש, והוא לא למד את העניין הזה עדיין, קרה לו בטעות. גם לי זה קרה, כשהייתי חדש בפורום (לפני שנים רבות, מעט אחרי שנולדתי. כלומר נולדתי מחדש, אחרי שקניתי אוטו!)

ובכן כיוון שהבן אדם כבר קנה אוטו מזמן, יש למחוק את השרשור, אם זה אפשרי. לפחות לא להגיב בעניין יותר, לתת לו לשקוע.

אכן טעות שלי, מתנצל.

• תוכן חדש...