Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה, אתמול התחלתי לעבוד על הסוויפט ולחבר בה את המגבר והרמקולים וכל השאר.

פירקתי את הכסא ואת המגבר קיבעתי לרצפת הרכב עם 2 ברגים משני הצדדים.

רציתי לדעת האם הם משמשים כGROUND? והאם אני יכול לחבר אליהם את כבל הGROUND בלי כל מיני תופעות לוואי?

יש לציין שהבורג בקלות מגיע לתחתית הרכב ורואים אותו שם אפילו, משמע הוא נוגע בשלדה או המרכב או מה שזה לא יהיה 8)

עכשיו הארקה מחוברת למחזיק התחתי של חגורות הבטיחות (פאק איזה קשה להוציא את זה כאילו סגרו את זה עם 10 אימפקטים)

ויש לי הרגשה שזה עושה כל מיני רעשים בסאונד של הרמקולים ובעיות.

אז חשבתי אולי לקדוח חור להבריג בורג ליד המגבר שיגע בשלדת הרכב ויפתור לי את הבעיה, יש לציין שיש צבע על השלדה מן הסתם אבל הבורג יגיע עד תחתית השלדה ששם אין צבע.

מה אומרים האדונים?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

פרט מאוד חשוב לציין (אני לא יכול לערוך יותר) הוא שמדובר בסוויפט שנת 92 ולא בחדשות ! :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

בהנחה שמדובר על המגבר, אצלי חתכו ריבוע קטן בשטיח של הרכב וחיברו את הGND עם כבל ובורג קודח מתחת לאזור הזה.

נ.ב.

הגרילים והזווית אצלי בבית מחכים לה.פ :wink:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

דימה אין בעיה אני כבר אשלח,

ומגאן הבורג של החגורות בטיחות לא מבודד טוב יש שם קטעים עם צבע אני מעדיף לא להיות חאפר.

אז לקחתי בורג קודח וקדחתי דרך השלדה והכל טוב ויפה יש הארכה :)

בס"ד

פורסם

אם ביצעת אז בהצלחה

אני הייתי משתדל להימנע מלקדוח שלדה

דרך אגב אם בחאפרים עסקינן אז אני בהחלט חושב שקדיחה בשלדה היא עבודה חאפרית

אני לא הייתי מסכים שייקדחו לי בשלדת הרכב , אפילו לא בורג מינוס

פורסם

הרכב הזה הוא סה"כ רכב שאמור להחזיק לשנה הקרובה והופה ישר לגריטה אחרי זה.

במידה והיה מדובר ברכב חדש באמת לא הייתי עושה דבר כזה, אבל זה עושה את העבודה לעת עתה ואני מרוצה!

בס"ד

• תוכן חדש...